DISTRIBUIȚI

     Din varii motive multe dintre relatii esueaza inainte de a incepe efectiv.
Principalul determinator este acela ca pasim intr-o noua fila din pagina vietii incantati si plini de speranta ca ea ne va aduce fericire, insa minciunile care probabil credem ca ne ajuta
sa ne facem o imagine „perfecta” in ochii celuilalt mai mult compromit relatia, astfel dand un start gresit de o noua relatie.
Fericirea apare prin multitudinea lucrurilor si a diferitelor stari de bine,de siguranta, pe care ni le ofera persoana draga. Astfel ajungem cu pasi mici dar siguri la iubire si totodata la frica de a
nu pierde starea de confort, stalpul care ne lumineaza fiecare clipa din zi chipul si sufletul. Pe cat de fericit poti fi intr-un moment, pe atat de nefericit poti fi in altul, cand simti ca nu mai primesti lucrurile cu care ai fost obisnuit sau cel putin ti se ofera, dar limitativ.
12231559_906202419456641_2002545482_n    Vezi tu, pentru ca o relatie sa functioneze pe o perioada lunga ar trebui sa existe principiul PRIMESC, dar OFER!? Oferi atunci cand iti pasa si iubesti pe persoana de langa tine, fara sa te mai gandesti la ce primesti. Acest lucru creeaza de altfel o intensitate si o profunzime a iubirii, dar trebuie sa fie bilateral totul.

    De asemenea o relatie se bazeaza pe incredere, care se castiga in timp, un element esential al legaturii dintre doua persoane. Dar atunci cand iubesti intervine si gelozia, uneori este controlata alte ori nu. Daca iubesti persoana de langa tine, ai incredere in ea si ai ajuns sa o cunosti suficient de bine nu ar trebui sa ai vreodata semne de intrebare gandindu-te oare cu cine este? unde este? ce face? Ar trebui sa nu ne concentram atat de mult asupra persoanei dragi.

    Consider ca daca avem incredere in noi insine si exista iubirea de sine, atunci poti gandi logic ca si altcineva te poate iubi asa cum esti, alungand prin aceasta gandire lipsa indoielilor existente in mintea ta. Pentru a se pastra relatia este important sa se mentina atractia, legatura profunda dintre un barbat si o femeie.       Daca partenerii nu mai simt de ce sunt unul langa altul si uita motivul, relatia va deveni o povoara pentru ambii. Femeile simt nevoia sa discute mai mult,insa barbatii isi doresc sa faca cat mai multe lucruri impreuna.

    Un barbat pleaca de langa o femeie atunci cand aceasta si-a pierdut independenta proprie, uitand si de grija de sine, dar de asemenea si atunci cand ea nu are mai nimic de oferit relatiei.

    O femeie paraseste un barbat datorita lipsei acestuia din viata lor, el fiind ocupat cu diverse lucruri importante sau nu, neacordand atentie partenerei … care ar putea fi cucerita sub privirea sa de oricare barbat.

    Inima persoanei iubite ai castigat-o moment de moment prin modul de a fi si bineinteles prin prezenta ta si aceste lucruri trebuie simtite. Avem nevoie sa simtim sa stim ca cineva este langa noi, ca ne asculta,ca ii pasa de noi, indiferent de sex … femeie sau barbat.
Ne alegem partenerii pentru ceea ce sunt, pentru modul in care ne simtim alaturi de ei. Daca exista iubire, respect, comunicare si intelegere relatiile ar trebui sa nu esueze, ci sa fie multiple sunete de bucurie intr-un ecou al dragostei.

Comentariii