DISTRIBUIȚI

Un deliciu pentru ziua de Craciun.

Ingrediente:
– 500 grame de faina
– 200 grame de zahar
– 250 grame de margarina
– 1 varf de cutit de sare
– 4 galbenusuri de ou
– zahar pudra de vanilie
– miez de nuca
– 1 esenta vanilie
– 1 praf de copt

Mod de preparare:

Punem intr-un vas peste zahar margarina, apoi galbenusurile de ou, esenta de vanilie si sarea si amestecam bine.

Peste continutul obtinut adaugam faina cu praful de copt. Cand am terminat aluatul il intindem pe masa unsa cu ulei si il decupam cu ajutorul formelor in stelute. Pe fiecare steluta se adauga nuca. Tava cu fursecuri se adauga in cuptor pana se coc, apoi le scoatem si le pudram cu zaharul pudra de vanilie.
12351064_918612888215594_476146678_n

Pofta buna, va doresc!

Comentariii