vineri, decembrie 8, 2023
E bucățică ruptă! Cum arată fiul de 18 ani al actorului Arnold...

E bucățică ruptă! Cum arată fiul de 18 ani al actorului Arnold Schwarzenegger

DISTRIBUIȚI
Cei 5 copii ai actorului Arnold Schwarzenegger îi seamănă tot mai mult tatălui, în special Joseph Baena, fiul său de 18 ani, născut dintr-o relație extraconjugală!

Se pare că  Joseph Baena e noua sosie a actorului Arnold Sscharzenegger în tinerețe. Tânătul trădează o asemănare incredibilă cu tatăl său și ar putea cu ușurință să se lanseze în filme. A fost susprins de paparazzi în Malibu, California, în timp ce mergea pe stradă și afișa un zâmbet sclipitor. La doar 18 ani, Joseph deja trădează o formă fizică de invidiat, dovadă a faptului că Arnold îi e cel mai bun mentor.

af37616e3a1ad12f54566683bea74b55

Joseph s-a născut din relația actorului cu fosta menajeră Mildred Baena.

Din căsnicia cu vedeta TV Maria Shriver, i s-au născut 4 copii: Katherine Eunice  (27 de ani), Christina Maria Aurelia (25 de ani), Patrick Arnold Shriver (23 de ani) și Christopher Sargent Shriver (19 ani).

În 2011, căsnicia de 25 de ani a actorului a luat sfârșit din cauza noutății legate de infidelitate. Divorțul s-a produs după ce pe 16 mai 2011, Los Angeles Times dezvăluia că Arnold mai are un fiu născut din relația cu o cameristă.

скачанные-файлы

Joseph Baena a venit pe lume la 2 octombrie 1997, iar Schwarzenegger și-a asumat responsabilitatea financiară pentru copil încă de la început. I-a cumpărat chiar și o casă cu 4 odăi la nordul orașului Los Angeles.

arnie-z

Sursa: ea.md

Foto: Borisio/INFphoto.com, hellomagazine.comscoopnest.com, rsvlts.com

Comentariii