DISTRIBUIȚI

Are o avere estimata la 1.5 milioane de dolari si se bucura inca de notorietate in peisajul monden american, dar cerseste bani prin intermediul unei platforme de crowdsourcing! Vedeta de reality TV Tila “Tequila” Nguyen, caci despre ea este vorba, a starnit furia internautilor in urma succesului sau de a aduna dublul sumei propuse de 2.500 de dolari, pentru achizitia unei case si a unor piese de mobilier necesare pentru decorarea locuintei.

Argumentand ca isi creste singura fetita de 1 an si nu isi mai poate permite chiria de 4.500 de dolari pe care o plateste momentan, Tila Tequila a apelat la generozitatea fanilor sai pentru a strange banii care i-ar permite sa se mute intr-o noua locuinta. Desi peste 100 de oameni au ajutat-o sa stranga suma de $5,751 in doar 8 zile de cand a creat campania pe acel site , nu toti cei care au donat pentru acea „cauza”  s-au simtit la fel de impresionati de situatia „financiara” a Tilei si au raspuns cu unele comentarii precum:

8150755_1452880991.5449_updates

– „Gaseste-ti un job adevarat, precum majoritatea mamelor singure din lume. ”

  • ” Toată lumea știe că ai o avere  de  1,5 milioane $, nu?”, A întrebat o femeie, care a sugerat oamenilor „sa doneze pentru aceia care nu au un acoperis deasupra capului” în loc.
  • ” „Sincer, nu pot să cred că au donat atatia oameni”, se intreaba altul altul.
  • „esti jalnica” i-a transmis alt utilizator al site-ului GoFundMe.com

BIOGRAFIE TILA TEQUILA

Tila Nguyen s-a născut la Singapore la 24 octombrie 1981. Porecla Tila Tequila a primit-o când avea 13 ani.
Tila Tequila a fost desemnată cea mai celebră persoană de pe Internet, în 2006, de către revistă Fortune. Pasiunile ei sunt muzica şi moda sunt cele mai de preţ. S-a născut în Singapore, dar a crescut de la vârsta de un an în Houston, Texas. Tila a apărut pe coperţile a numeroase reviste precum: Stuff, Time, Penthouse, Playboy.

Tila Tequila a aparut pentru prima oara in Playboy la varsta de 19 ani, si de atunci ea a devenit dependenta de modeling.

A continuat sa apara in Playboy de cinci ori, si a fost prima femeie Asiatica model care a devenit „Cyber Girl of the Month.” Tila Tequila a fost deasemenea ceruta in show-urile auto, si a lucrat mult pentru reviste ca Performance Auto si Sound si Import Tuner.

A ocupat locul 88 în topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat de revista Maxim, Marea Britanie.

 

602_10_3

 

Drept rasplata pentru generozitatea de care au dat dovada, Tila Tequila a promis ca “le va telefona personal”  donatorilor pentru a le multumi si ii va rasfata cu un tur video al noii locuinte.

Tu ce parere ai despre initativa lui Tila Tequila?

 

 

 

Comentariii