DISTRIBUIȚI

Familia este cea mai mare binecuvantare a unei persoane. Aceasta face ca omul sa treaca de la egoism la truism.

Familia reprezinta o tesatura adanc realizata din cele mai rezistente fire, mai nevazute si mai fierbinti: si anume din firele de sange. Reprezinta sprijinul oricui in intampinarea diferitelor
probleme si totodata prietenul cel mai de seama pe care il avem, care va fi acolo la orice obstacol, locul in care se intaresc valorile comune. Suntem persoane norocoase daca avem familia langa noi, caci multi isi doresc sa o aiba, insa viata le rezerva alt drum, poate lipsit de iubirea, dragostea, caldura, educatia din famile.

12515975_934386309971585_972858379_n

Familia este cea mai elementara forma de organizare. Fiind prima comunitate de care se ataseaza o persoana cat si prima autoritate sub care aceasta invata sa traiasca, familia este cea care stabileste
valorile cele mai fundamentale ale unei societati.

Inca de la inceputul vietii rostim cele mai importante cuvinte: mama, tata … reprezentand cadrul unei familii, prezenta esentiala din viata noastra, ghidarea de care avem nevoie pentru a ajunge unde ne dorim.

Aceasta nu ne va parasi niciodata, indiferent de prostiile pe care le facem. Cu totii ne dorim la un moment dat sa ne intemeiem o familie, poate chiar ca acea in care am crescut si chiar daca avem propria familie si ne facem cuibul nostru, mereu ne vom intoarce in sanul familiei cu multa dragoste si bucurie, la vatra parinteasca.

12511654_934386313304918_1855753386_n

Pretuieste-ti familia, caci e cel mai de pret lucru, baza si sprijinul nostru, locul in care primim si oferim iubire neconditionata, leaganul bucuriei intregii copilarii!

Comentariii