DISTRIBUIȚI
sursa foto: bebelu.ro

Atunci cand esti o persoana ambitioasa, este greu sa hotarasti ce ar putea fi prioritar pentru tine daca ar fi sa alegi intre viata de familie ori viata profesionala. Iar daca vrei sa fii si o femeie de succes dar si o familista convinsa, e cu atat mai dificil sa le impaci pe ambele si in acelasi timp, sa iti iese bine si una si alta.

Cam asa ajung multe femei ori sa se concentreze prea mult pe viata profesionala, uitand de cea personala, ori sa devina prea peocupate de a-si intemeia o familie, astfel uitand de visele lor de a se perfectiona in domeniul profesional.

Atunci cand pui familia mai presus de orice, binenteles ca ai parte de momente importante, de neuitat, mai ales daca ai si copii si nu vrei sa ratezi nimic din timpul cresterii si educarii lor. Cand stai acasa, ai tot timpul pentru ei si asta te bucura, cel putin o vreme, insa cu timpul s-ar putea ca rutina sa te copleseasca si sa te simti izolata de lume.

In schimb, daca pui cariera pe primul plan, poti fi o femeie de succes, dar seara cand ajungi acasa, totul sa fie gol si, deci, nici asa nu e bine.

E normal, intr-adevar, sa ai o situatie financiara buna si un serviciu stabil inainte de a-ti intemeia o familie, insa nu ar fi indicat sa astepti foarte mult si sa te concentrezi doar pe a fi o femeie de succes, pentru ca mai tarziu sa nu ajunga sa fie prea tarziu.

Toate lucrurile trebuie facute la timpul lor si daca n-ar fi posibil ca viata de familie si viata profesionala sa aiba loc in timpul unei persoane, inseamna ca toti oamenii ar trebui sa fie impartiti in doua tabere: unii de familie si altii de cariera, ceea ce nu exista.

Asadar, daca vrei, poti fi si o femeie de succes dar si o familista convinsa, ambele situatii putand fi controlate daca stabilesti un loc si un timp clar din viata ta pentru fiecare dintre ele. Mentine un echilibru si nu duce problemele dintr-o parte in alta, ci mentine fiecare situatie la locul ei si astfel vei reusi ceea ce-ti propui.

Comentariii