DISTRIBUIȚI

Stiai tu, femeie, ca nu esti singura care are burta atunci cand se apleaca? Da, surprinzator, nu numai tu, ci toata lumea are.

Femeie, stiai ca pentru fiecare nemultumire a ta, exista alta femeie care ar vrea sa aiba macar putin din totul tau?

Stiai tu, femeie, ca nu un barbat ar trebui sa iti aduca fericirea, ci tu ar trebui sa fii deja fericita chiar inainte de a exista un „el” in viata ta? Si ca daca acela pleaca, fericirea ta nu o poate lua cu el fara ca tu sa permiti asta?

Femeie, stiai ca daca un om pare implinit, din toate punctele de vedere, nu inseamna ca si este? Sau ca tu, desi te compari si te desconsideri fata de cineva, la randul tau poti parea implinita si fericita pentru altcineva?

Stiai tu, femeie, ca cea mai importanta persoana din lumea asta, pentru tine, esti chiar tu? Daca tu esti multumita si fericita cu ce esti si nu neaparat cu ce ai, poti oferi mult mai mult oamenilor dragi decat daca te lasi mereu pe ultimul loc. Trebuie sa fii o prioritate pentru tine si nu o optiune.

Poate sti toate aceste lucruri, insa cate dintre ele au fost, sau sunt acum, aplicate in viata ta?

Femeie, stiai ca daca tu nu ai incredere in tine si nu te respecti si nu te iubesti asa cum esti, nimeni nu o va face mai bine?

Tu esti oglinda ta si ce pui in fata oglinzii, aia se reflecta. Asa ca fie ca stiai sau nu aceste lucruri, ar trebui sa inveti sa alegi tot ce-i mai corect si mai bun din viata pentru sufletul tau. Pentru tine, femeie, pentru ca poti si pentru ca meriti.

Comentariii