DISTRIBUIȚI
sursa foto: acasatv.md

Se stie ca visele, in general, ori sunt o manifestare a subconstientului, ori sunt mesaje primite din alte lumi.

Anumite lucruri ce ne apar in vis, fie le luam ca pe niste semne, fie, daca visul a fost ciudat, le luam ca pe niste simple vise, fara vreo semnificatie anume sau vreo treaba cu realitatea.

Insa de ce oare fostul iubit ti-a aparut in vis? Sa fie din cauza ca i s-a facut, brusc, dor si nu mai poate sa nu se gandeasca la tine, sau acest vis inseamna ceva mai profund?

Iata ce poate insemna daca fostul iubit ti-a aparut in vis:

1. In cazul in care un fost iubit din adolescenta ta ti-a aparut in vis, acest lucru poate insemna ca iti doresti o mai mare independenta, mai multa libertate, insa iti lipseste curajul de a lupta in acest sens.

2. In cazul in care fostul iubit ti-a aparut in vis tratandu-te intr-un mod urat, asta inseamna ca este timpul ca trecutul sa fie lasat in urma si sa te concentrezi pe prezent, luptand pentru ceea ce iti doresti.

3. In cazul in care visezi ca iti cauti fostul iubit, acest vis arata ca de fapt inca ai sentimente pentru el si vrei sa iti refaci relatia cu persoana respectiva, sau mai poate insemna si nevoia de a te simti iubita.

4. In cazul in care in vis discuti cu fostul iubit despre actuala ta relatie, poate insemna ca ti-e teama ca nu cumva si aceasta iubire sa ia sfarsit.

5. In cazul in care fostul iubit ti-a aparut in vis cerandu-te de nevasta, acest lucru inseamna ca iti doresti o relatie serioasa, iar ceea ce ai avut cu el, nu a fost ceva de viitor.

6. In cazul in care visezi ca pleci cu fostul iubit intr-o calatorie, poate insemna ca ai asteptari mai mari de la relatia ta de acum. Iar daca fostul te mai si rapeste, in vis, atunci inseamna ca iubitul respectiv nu te-a putut uita.

7. In cazul in care fostul iubit iti apare in vis fiind bolnav, poate fi un semn ca intre voi nu e totul clar. Daca visezi ca s-a vindecat, atunci relatia s-a terminat prieteneste. Iar daca il visezi doctor, e un semn ca nu mai ai nimic pentru el, din punct de vedere sentimental.

Comentariii