DISTRIBUIȚI

Frica reprezinta un gand negativ care apare in minte atunci cand imaginatia scapa de sub control.

Inlocuiti acest gand prin idei realiste si constructive, caci frica nu este reala, este un produs al gandurilor pe care le creati. Pericolul poate sa fie real, dar frica este o alegere.

Frica este principala sursa de superstitii si una din principalele surse de cruzime. Aceasta ne infasoara corpurile in haine.

Dragostea ne permite sa stam goi. Frica inhata si acapareaza tot ce avem, dragostea daruieste tot ce avem. Frica imbratiseaza averi, dragostea imbratiseaza pe cel iubit. Te tine strans, iar dragostea da drumul. Frica invenineaza, dragostea mangaie. Frica ataca, dragostea iarta.

Teama este energia care contracta, inchide, se strange in sine, o ia la fuga, se ascunde, acumuleaza comori, face rau.

Poti sa devii un om implinit sufleteºte doar atunci cand scapi de frica de a pierde ceva. Iar de frica de a pierde scapi cand pierzi totul si iti dai seama ce mult ti-a ramas. De ce te temi? Ai uitat ca tot ce e mai bun in tine a aparut atunci cand nu mai aveai nimic de pierdut, cand ai ales sa mori mai degraba decat sa traiesti altfel decat ascultand de propria ta lege? Nu ti-a fost frica de moarte, iar acum ti-e frica sa nu iti pierzi reputatia, o relatie sau slujba? Cum ii poti tu ajuta pe oamenii din jur care au nevoie de iubirea ta, de puterea exemplului tau, de incurajarile tale daca traiesti in frica? Lumea are nevoie de tine puternic si neinfricat, nu mic si speriat.

Totodata a-ti fi frica inseamna ca iubesti viata.

Comentariii