DISTRIBUIȚI
stevenaitchison.co.uk

Oricat de urat ar fi un om, atunci cand zambeste din suflet si nu fortat, chipul i se lumineaza si devine frumos.

Frumusetea nu sta in lucruri, in masti faciale sau operatii estetice. Frumusetea sta in suflet si se vede in zambet. Ea isi face locasul in fericire si fericirea vine din multumirea de a fi, pur si simplu, fara explicatii.

Iar daca esti, nu esti ca sa suferi, ci ca sa te bucuri, sa zambesti si sa fii frumoasa cu adevarat. Nu sa mimezi frumusetea, ci sa o ai acolo, in interior, iar apoi s-o exprimi prin zambet.

Frumusetea este pe chipul care zambeste si nu in machiajul facut in graba sau minutios. Nu-i o masca, ci se afla pe fata senina. In ridurile acelea de expresie de langa lumina din privire.

O femeie fericita va zambi si va fi frumoasa mereu in ochii ei din oglinda si ai lumii din jur. Frumusetea si fericirea inseamna atitudine si nu complacere in situatii distructive.

Alege sa te bucuri, sa fii tu. Fara teama. Si zambeste chiar si rautatii, pentru ca zambind sa poti sa te ridici si sa fii mai presus de cei care vor sa te doboare. Ce dovada mai buna de superioritate poti oferi daca nu bunatate, imbratisari si zambete calde?

Chiar si atunci cand crezi ca nu ai nimic de oferit cuiva, poti oferi un zambet. Oricui. Chiar si tie in reflectie. Si aproape de fiecare data vei primi unul inapoi.

Schimbul de zâmbete e gratis si te arata lumii asa cum esti, adica frumoasa.

Fii, deci, frumoasa si imprastie frumusete in jurul tau. Iar daca asta nu te va face fericita, atunci cu siguranta nici mii de euro nu vor reusi sa-ti aduca bucuria si frumusetea pe care nu vrei sa le primesti, desi le ai chiar sub nas.

Comentariii