DISTRIBUIȚI

Orice femeie este frumoasa in felul sau si are propria frumusete naturala de care trebuie sa aiba grija, deoarece este un atu in fata barbatilor. Nu cred ca acestora le place sa le ramana tricoul, bluza patata de farduri de ale femeilor.

Sunt femei care nu concep viata fara machiaj.

Primul lucru pe care il fac dimineata este sa stea in fata oglinzii sa se aranjeze. Pentru a fi frumoase trebuie sa avem mare grija de tenul nostru, sa folosim diferite masti si creme potrivite tipului nostru de ten, sa-l hidratam corespunzator si sa avem un stil de viata sanatos. Doar asa vom avea o fata stralucitoare si intinerita.

Un chip frumos este dat si de catre forma sprancelor, care trebuie sa fie pensate conform fetei noastre.

Cearcanele sunt si ele de multe ori o problema in a fi cu adevarat frumoase, de aceea trebuie sa ne odihnim, sa ne regeneram.

Parul este cu adevarat o dilema in cazul femeilor, vesnic nemultumite de culoare, forma, cum li se aseaza parul. Daca iti vopsesti parul incearca sa eviti vopselele care contin amoniac deoarece iti distrug firul de par. foloseste un sampon, balsam, ulei de par potrivite tipului tau de par si sigur vei iesi in evidenta pozitiv. Iti poti aranja parul lejer intr-o coada de cal, il poti impleti in diferite feluri, cocuri imperfecte, totul depinde de cat de inventiva esti pe moment. Si nu uita de micile accesorii de par, cercei, lucruri care te pot pune in evidenta daca sunt potrivite.

In orice clipa este important sa nu uitam sa zambim, de aceea trebuie sa mergem la dentist in mod regulat pentru control, sa ne spalam pe dinti de doua, trei ori pe zi, sa folosim ata dentara, apa de gura. Nu uita sa zambesti caci un zambet alb si stralucitor poate cuceri inima cuiva.

Buzele sunt importante de aceea trebuie hidratate cu ulei de masline, miere. Cand iesi din casa poti utiliza un luciu de buze incolor.

Si nu uita ca in orice imprejurare trebuie sa fii tu insuti, sa fii naturala si sa ai incredere in tine!

Comentariii