DISTRIBUIȚI
sursa foto: zenivers.ro

Exista greseli ce ar trebui evitate atunci cand tindem spre o relatie fericita si de durata. Sigur ca greseli sunt multe si ar fi imposibil sa nu comitem cateva uneori, insa unele sunt mici si altele grave, ce pot destrama o relatie, oricat de frumoasa ar fi fost pana atunci.

Prin urmare, iata ce greseli de evitat ar fi cele mai frecvent intalnite intr-un cuplu:

Prima din lista de greseli de evitat, este atunci cand incerci sa iti schimbi partenerul si nu de haine, ca asta probabil poate si singur. Unui barbat nu-i place sa fie schimbat, il enerveaza acest lucru si asta va afecta relatia dintre voi.

Incearca sa nu dai vina doar pe el pentru orice, pentru ca asta il va face sa se indeparteze. Mai bine fii responsabila pentru partea ta de vina, recunoaste si gasiti solutii impreuna.

O alta eroare din topul acelor greseli de evitat, este aceea in care iti faci prea repede un iubit, in conditiile in care tu inca nu ti-ai recuperat inima din fosta relatie. Probabil te gandesti ca te vindeci mai usor daca iti faci un iubit nou, insa nu ar trebui sa folosesti o persoana ca pansament, pentru ca daca nu il vei putea iubi, il vei rani si cum tie nu-ti place sa suferi, nici altui om nu ar trebui sa-i provoci suferinta.

Daca totusi ti-ai facut o relatie si simti si fluturasi, macar nu te grabi cu declaratiile de iubire. Sa stii ca “te iubesc”-ul ala pe care crezi ca-l simti, s-ar putea sa aiba un alt efect decat cel dorit si sa pui omul pe fuga daca-l zici prea repede. Stai un pic, cunoaste persoana, apoi restul. Ai rabdare si nu face ca declaratia ta sa devina parte din lista lunga de greseli de evitat.

De asemenea ai grija sa nu fii geloasa in exces, infidela sau sa uiti de prezent, aducand mereu in discutie greseli din trecut. Iar daca nu vei mai simti nimic pentru el, la un moment dat, fii cinstita si nu lungi, pentru ca probabil stii ca “boala lunga duce la moarte sigura”, metaforic vorbind in cazul de fata.

Comentariii