DISTRIBUIȚI

Pentru prepararea acestui desert avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 150 grame de amidon
– 250 grame de zahar
– 850 ml de lapte
– 3 oua
– vanilie
– dulceata de capsuni.

Modul de preparare a budincii:

Punem 650 ml de lapte la fiert intr-o oala. In alt vas punem zaharul cu oua si amidon si le amestecam pana
se omogenizeaza. Dupa ce am amestecat bine turnam laptele ramas si amestecam foarte bine.

Dupa ce laptele a fiert, adaugam compozitia omogenizata si amestecam in mod continuu pana cand se ingroasa.
12355297_918632931546923_455219282_n

Cand s-a ingrosat adaugam vanilia si amestecam. Apoi punem compozitia in boluri micute sau in forme si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit scoatem budinca din bol, respectiv forma si punem peste gustoasa dulceata de capsuni.
12325409_918632934880256_326275215_n

Pofta buna iti urez!

Comentariii