DISTRIBUIȚI
Sa alegi un nume pentru copilul tau este o responsabilitate uriasa. La urma urmei, aceasta este pecetea pe care o va purta toata viata. Multe cupluri aleg un nume simbolic, care are o anumita semnificatie pentru ele. Insa un tata a avut altceva in minte pentru fiica sa.
Barbatul, care era microbist si un fan infocat al echipei Arsenal Londra, a reusit sa uimeasca pe toata lumea atunci cand a ales numele fetitei sale nou-nascute. El a incercat sa isi pacaleasca sotia, asa ca a venit cu o idee geniala in privinta numelui fetitei. Barbatul i-a propus sa o numeasca Lanesra, iar sotiei i s-a parut un nume deosebit.
„Am crezut ca e un nume mai deosebit, romantic si mi-a placut mult! Dupa doi ani insa am aflat intamplator ca, de fapt, era numele echipei lui preferate, Arsenal, scris invers! Am fost socata”, a declarat Clare Smith din Blacktown, New South Wales, pentru o publicatie populara in Australia, informeaza telegraph.co.uk.
Abia cand micuta a implinit doi ani, tatal a dezvaluit micul sau secret. Toata lumea a fost insa de acord ca Lanesra este un nume frumos.

Comentariii