DISTRIBUIȚI
sursa foto: unica.md

Multe cupluri se destrama din cauza infidelitatii. In cazul in care simti ca ceva scartaie in relatie si nu mai e vorba de pat de ceva vreme, atunci s-ar putea ca partenerul sa-si fi gasit alte brate sa-l inconjoare cu iubire.

Da, stim, doar un las ar incepe o alta relatie inainte de a pune punct celei in care se afla de mult, dar ghici ce?! Se intampla! Si daca se intampla si intr-adevar partenerul ti-e infidel, ar trebui sa stii, nu?

Bine, acum nu e cazul sa incepi cu acuzatii nefondate. Stai si tu un pic, sudiaza problema si convinge-te daca ce banuiesti este si adevarat. Nu poti acuza omul nevinovat, fara sa-l fi prins cu mata (pisica) in sac, nu?

Uite cateva lucruri la care sa fii atenta pentru a afla daca partenerul ti-e infidel:

Unu: daca partenerul tau incepe din senin sa intarzie acasa sau lipseste chiar multe weekend-uri pe motiv ca serviciul presupune asta, probabil este un semn ca se vede el cu cineva. Dar stai, nu sari la gatul omului. Intai investigheaza, apoi concluzioneaza. Nu poti sustine ca partenerul ti-e infidel, fara dovezi.

Doi: daca partenerul incepe brusc si fara motiv sa faca fel de fel de cadouri si nu-i statea in obicei sa faca asta, poate ti-e infidel, se simte vinovat si astfel incearca sa compenseze cumva greseala. Vezi? Ii pasa de tine, dragul de el. Sau nu? Da, nu. Ii pasa de el, de fapt.

Trei: poate ca partenerul ti-e infidel si daca noua lui grija exagerata de felul cum arata este tot mai evidenta, asa ca baga de seama, masculii se ingrijesc mult mai mult cand vor sa impresioneze o tipa noua.

Patru: daca misterele au inceput sa apara in relatia voastra mai ceva ca in Scooby Doo si inainte va povesteati de toate si nu aveati secrete, iar telefonul lui si parola de facebook nu-ti erau ascunse si acum asta s-a schimbat, e clar ca poate fi un semn ca partenerul ti-e infidel.
Cinci: daca iubitul tau cauta motive de cearta de la cele mai mici lucruri si este gelos nejustificat, e clar ca arunca vina pe tine pentru ce face el de fapt. Iar daca inainte iti povestea tot si acum se supara daca ii pui chiar si intrebari banale cum ar fi programul de lucru sau despre colegi si te acuza ca nu ai increderea in el, e clar, se simte cu musca pe caciula.

Cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca partenerul ti-e infidel daca pe langa toate astea se mai adauga si lipsa apetitului sexual si nici nu mai sti ce inseamna tandrete sau preludiu, asta cand reusesti sa-l prinzi ca sa-l… iubesti.

Comentariii