DISTRIBUIȚI
sursa foto: fetelestiu.ro

Se pare ca barbatii nu prea sunt in realitate asa cum vedem in filme sau in carti, insa unii tind sa se apropie destul de mult si desi e greu de gasit unul foarte bun, atunci cand il intalnesti, ai vrea sa-l pastrezi langa tine pana la adanci batraneti. Dar stii cum ai putea face asta? Daca nu, iata cum poti sa-l faci sa te iubeasca pana atunci.

Bun, te-ai indragostit de el, il iubesti si sentimentul e reciproc, dar tu vrei sa te iubeasca mereu si ai sa zici ca e greu sa-l pastrezi toata viata doar pentru tine. Totusi, daca stii unele lucruri, e chiar simplu. Tot ceea ce ai nevoie este iubirea si urmatoarele mici gesturi de o mare importanta:

Zambetul. – pastreaza-ti veselia mereu si fi relaxata si deschisa cu omul iubit. Atunci cand esti increzatoare si ai o atitudine pozitiva si jucausa, partenerul se va simti atras de tine, acceptat si iubit si, clar, asa nu va inceta nici el sa te iubeasca.

Mici surprize zilnice. – fiindca gesturile mici fac marile diferente, incearca sa fii atenta cu el si sa-i faci in fiecare zi cate o mica surpriza. De la un biletel romantic lasat pe oglinda din baie si pana la strecurarea unui obiect personal in buzunarul hainei, pentru a-l face sa-si aduca aminte de tine, sau trimiterea unui mesaj “picant”, toate sunt lucruri care il fac pe iubitul tau sa te iubeasca tot mai mult si sa se gandeasca doar la tine.

Evitarea criticii. – Indicat ar fi sa nu-l critici prea mult atunci cand greseste si daca totusi o faci, macar ai grija in ce fel faci asta. Sau decat sa-l critici, mai bine ajuta-l sa vada unde a gresit si lauda-l atunci cand merita. Nu trebuie sa fii zgarcita cu vorbele bune, pline de iubire si de admiratie. In fond, vrei ca acest barbat sa te iubeasca pana la adanci batraneti, nu? Iar daca el se simte iuibit, inteles si fericit, sigur si tu te vei simti la fel. Asa ca fleacurile nu conteaza, ci iubirea.

Oferirea libertatii. – ok, te iubeste si-l iubesti, dar ca sa mentii flacara vie, trebuie sa-i acorzi si lui putina libertate, ca doar nu sunteti singuri pe pamant. Asa cum vrei tu sa iesi cu fetele, asa si el poate vrea sa-si petreaca timpul cu prietenii lui. Nu-i nimic rau in asta, ci chiar poate sa ajute sa nu apara monotonia stand numai voi doi.

Daca tii cont de aceste sfaturi si partenerul tau gaseste acasa tot ceea ce are nevoie, astfel, clar, poti sa-l faci sa te iubeasca pana la adanci batraneti, numai pe tine, fara sa-si doreasca altceva vreodata.

Sursa articol: ele.ro

Comentariii