DISTRIBUIȚI

Exista o metoda simpla pentru a scapa de un tatuaj in numai cinci minute. Bineinteles, atata timp cat nu implica durere, nu te poti astepta ca acesta sa dispara permanent, insa daca ai un tatuaj intr-un loc vizibil si acesta nu se potriveste cu o tinuta eleganta, te poti folosi cu brio de acest truc.

Pentru a putea scapa de un tatuaj in cinci minute, ai nevoie de cateva produse de machiaj pe care, poate, le si ai deja.

Iata de ce ai nevoie pentru a masca un tatuaj:

– Primer
– Baza
– Fard mat ori ruj roz sau oranj
– Fixativ

In continuare, pentru a scapa de un tatuaj, iata cum trebuie sa procedezi:

Peste acel tatuaj pe care-l vrei acoperit, trebuie sa aplici primer si baza de machiaj. Dupa aceea, incearca sa observi ce nuanta are pielea ta si in functie de asta, alege fard sau ruj dintre oranj sau roz si pune un strat peste tatuaj. Preferabil ar fi sa alegi pudra, fiindca rujul aspreste pielea. Dupa fiecare strat de fard aplicat, pulverizeaza cate un puf, doua, de fixativ.

Cand fixativul s-a uscat, pe toata suprafata trebuie sa aplici corector. Dupa ce ai aplicat corectorul, mai pulverizeaza fixativ si apoi mai aplica un strat de corector.

Uniformizeaza zona cu ajutorul degetelor, apoi mai pune putin fixativ si aplica inca un strat de corector peste care sa pudrezi putin si gata. Astfel reusesti sa scapi de un tatuaj in cinci minute.

Comentariii