DISTRIBUIȚI

Fiecare mireasa vrea sa-si planifice o nunta de neuitat! Exista o multime de abordari unice si personale, pe care, miresele si mirii de pretutindeni, le incorporeaza in cadrul petrecerii de nunta pentru a se distinge de alte cupluri. Desigur, fiecare nunta este diferita si unica in felul ei. Individualitatea si creativitatea ar trebui sa fie incurajate si sustinute. Iti prezentam mai jos cateva idei inedite pentru nunta ta.

 Idei momente inedite pentru nunta ta

  1. Insigne funny cu echipa miresei si echipa mirelui. Un mod distractiv de a-i ajuta pe oaspeti sa se cunoasca unii pe altii este oferindu-le insigne cu „echipa miresei” sau „echipa mirelui”. Oaspetii poarta insigna pentru a scoate in evidenta faptul ca este o cunostinta de-a miresei sau a mirelui – acest lucru sparge gheata, fiind un starter de conversatie garantat.
  2. Sparge gheata in mod creativ. Atunci cand intrati, pentru prima data in calitate de sot si sotie, in salon, nu o faceti brat la brat. Fugiti, Dansati, Alunecati! Aceasta este o modalitate foarte buna de a sparge gheata si de a transmite o vibratie aparte pentru tot restul evenimentului.
  3. Ofera cocktail-uri si bauturi aparte. Daca vrei sa impresionezi invitatii cu bauturile servite, atunci foloseste gheata carbonica alimentara. Gheata carbonica se poate folosi pentru racirea cocktailurilor si a bauturilor si pentru efectul impresionant de fum. Ce poate fii mai creativ si distractiv decat un pahar care scoata fum?
  4. Serveste un bufet suedez cu dulciuri. Marea majoritate a oamenilor au o slabiciune pentru dulciuri. De ce sa nu faci ceva original? Creeaza o masa unde invitatii se pot distra combinand prajituri, asortand tot felul de arome si creme, chiar si ornandu-si propriile briose.
  5. Fa din dansul mirilor ceva unic. De departe, cel mai frumos moment al nuntii este dansul mirilor. Povestea voastra de iubire prezentata intr-un singur dans. Fiindca fiecare poveste este unica, trebuie sa o spui in felul tau. Fa din dansul vostru un moment special, folosind gheata carbonica pentru efectul uluitor de ceata. Daca nu vreti sa dansati, puteti foarte bine sa recreati prima voastra intalnire, pe un nor de ceata, intr-o splendida sceneta. Nu uita! Tot ce conteaza este creativitatea.
  6. Arunca buchetul cu stil. Spre sfarsitul petrecerii, atunci cand mireasa arunca buchetul de nunta, se poate pregati un buchet mare alcatuit din mai multe buchete mai mici, legate, care vor fi prinse de mai multe domnisoare singure, spre incantarea oaspetilor.
  7. Arata cat de mult te cunosc domnisoarele de onoare. Aceasta este o idee minunata, care te va ajuta sa intaresti relatia cu domnisoarele de onoare si sa va distrati de minune. Functioneaza ca un mic concurs, in care domnisoarele de onoare trebuie sa isi aminteasca unde te-au cunoscut, prin ce aventuri ati trecut, etc.

Nunta este cel mai frumos moment din viata unui cuplu. O atentie sporita trebuie acordata ceremoniei si fiecarui detaliu al petrecerii. In tot acest timp, cand te bucuri de cele mai frumoase clipe alaturi de cei dragi, gandeste-te ca un pic de creativitate, cateodata, poate face toti banii. Petrecere frumoasa!

Comentariii