DISTRIBUIȚI

Fiecare om are momente cand se lasa purtat de valul vietii si neglijeaza persoana iubita in avantajul prioritatilor de moment. Treburi gospodaresti, serviciul, stresul sau alte probleme urgente de rezolvat, toate, in timp, fac oamenii sa se distanteze si sa ajunga sa traiasca intr-o rutina ce poate duce chiar la despartirea de omul pe care ori il iubesti dar nu ai timp sa-i arati, ori ai uitat sa-l iubesti.

Daca nu vrei ca lucrurile sa o ia pe un drum urat si fara intoarcere, e timpul sa pui un pic totul pe pauza si sa te ocupi de relatia pe care o ai. Iar daca nu sti cum iti poti improspata relatia, poti incerca aceste trucuri simple dar de efect:

In primul rand, o idee buna ar fi sa mergeti dinnou in locul in care ati avut prima intalnire. Si daca locul respectiv este mai indepartat, cu atat mai bine, faceti o mica excursie si aveti timp si sa va amintiti clipele frumoase de la inceput.

O alta varianta ar fi leneveala de weekend impreuna in casa, fara tehnologie sau alti oameni in jur. Daca ati lucrat amandoi toata saptamana, va va prinde bine sa va relaxati si sa va rasfatati cu iubire.

In cazul in care sunteti persoane mai distractive, puteti merge la o petrecere impreuna pentru a va destinde si a va simti bine impreuna dansand si petrecand timp de neuitat unul in compania altuia.

Provocati-va la gatit. Vedeti care gateste mai gustos si mai “cu suflet”, apoi dati-va note. Daca gatiti impreuna, poate iesi ceva distractiv si relaxant si apoi si timpul trece altfel.

Sau ce ar fi sa va scrieti scrisori sau sa va lasati biletele cu mesaje de iubire imprastiate prin casa? Stiu, e mai simplu cu un sms ori un mesaj pe facebook, insa nu uita ca scrisul de mana poate avea un farmec aparte cand vine vorba de a-ti declara dragostea.

Si pentru un plus de romantism, luati masa in oras, ori fa-i chiar tu o cina romantica neasteptata acasa, apoi vizionati un film sau faceti voi unul.

Viata chiar poate fi ca un film frumos de dragoste daca faci sa fie asa… iar pentru ca gesturile mici conteaza si fac marile diferente, poti lua in seama aceste trucuri simple, insa mai poti adauga si altele ce pot avea acelasi efect in improspatarea realatiei de cuplu.

Comentariii