DISTRIBUIȚI

Aveam nevoie de o noua pereche de ochelari. Petreceam foarte mult timp in fata calculatorului si ma confruntam adesea cu ochi inrositi si vedere incetosata. Era clar ca imi crescusera dioptriile. In plus, rama de ochelari nu imi mai placea. Imi doream ceva mai modern.

In Brasov sunt numeroase magazine de optica medicala, dar intr-un final am ales OPTIblu, pentru ca au o gama variata de produse originale, isi actualizeaza des stocurile cu rame de vedere moderne, de la producatori de renume si lanseaza frecvent promotii si reduceri atractive.

In plus, mai fusesem acum cativa ani in Bucuresti la un consult intr-un magazin OPTIblu si personalul a fost rabdator si profesionist. S-a dovedit a fi cazul si la Brasov.

Stiam deja ce vreau – lentile cu tratament antireflex si o rama de ochelari in stil Cat Eye. Consilierul de vanzari din magazin mi-a aratat cateva lentile cu diferite tipuri de tratamente antireflex, pentru a-mi forma o opinie si a fost foarte rabdator cu mine, caci vreo 15-20 de minute tot oscilam intre doua tipuri de rame de ochelari. Intr-un final, am ales niste rame de ochelari Cat Eye de la William Morris London, care erau si la un pret redus cu 50%.

A doua zi, am fost la un consult oftalmologic, unde mi s-a confirmat ca imi crescusera dioptriile la ambii ochi cu 0,5.

Dupa o saptamana, noii mei ochelari de vedere erau gata. I-am primit intr-un toc de ochelari elegant, William Morris, alaturi de o laveta microfibra speciala pentru intretinerea lentilelor.

IMG_1810 IMG_1812

Pentru lentile am un certificat de garantie de 3 ani, iar pentru rama, o garantie de 2 ani.

Stiu ca sunteti curiosi in privinta pretului. Totul m-a costat 634 ron, dar preturile difera in functie de tipul de lentile de care ai nevoie (sferice, cilindrice, progresive), cu sau fara tratament (antireflex, fotocromic) si de rama pe care o alegi.

Acum, dupa 4-5 luni, pot spune ca am facut o alegere buna. Lentilele antireflex ma ajuta foarte mult; am ochii mai odihniti si nu mi s-a mai intamplat sa se inroseasca dupa ce petrec foarte mult timp lucrand la calculator. Ramele sunt rezistente, nu s-au zgariat si sunt foarte chic, dupa cum puteti observa in imagini.

In concluzie, a fost o experienta placuta si cu siguranta voi alege OPTIblu ori de cate ori voi avea nevoie de o consultatie, de o pereche noua de ochelari de vedere sau de soare.

Comentariii