DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Marea Britanie a ajuns peste noapte vedetă pe internet după ce a decis, în glumă bineînţeles, să îşi scoată soţia la vânzare pe EBay.

Simon O’Kane a publicat un anunţ pe celebrul site prin care dezvăluia că îşi vinde partenera de viaţa pe care au cumpărat-o cu o maşină second-hand. Licitaţia a ajuns până la 65.880 de lire.

CITESTE SI: Femeile care fac asta la duş îşi dublează riscul de cancer!
CITESTE SI: A intalnit un barbat in club si acesta i-a cumparat o bautura. Ce mesaj a primit cateva saptamani mai tarziu aceasta fata

O’Kane a scris despre soţia sa că are „un corp decent” şi „abilităţi în bucătărie”. Când femeia a aflat despre glumă soţului sau şi că este scoasă la vânzare, s-a înfuriat la culme. Cosmeticiana în vârstă de 27 de ani a declarat: ”Îmi venea să-l omor. Toată lumea de la muncă a văzut (anunţul – n.r.) şi a ras. Nu numai că m-a scos la vânzare, dar a folosit şi o fotografie groaznică. Mereu se plânge că îi e rău, e ipohondru, apoi se duce la sala de fitness câte trei-patru ore. I-am zis că dacă se poate duce la sala nu merită să-mi fie milă de el”. ”Dacă eBay nu scotea anunţul, cine ştie cât aş fi valorat?”, a adăugat ea, conform realitatea.net.

O’Kane a spus că se simte norocos că soţia să nu s-a supărat prea tare. ”Sunt foarte norocos că e aşa de bună şi îmi suportă toate glumele”, a spus acesta, potrivit sursei citate. Bărbatul a menţionat că nu ar fi lăsat pe nimeni să o cumpere pentru că ”e prea bună”, dar că ar fi fost curios la cât ar fi ajuns licitaţia.

61833086_04397100

Sursa foto Daily Mail

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un LIKE, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook .

Comentariii