DISTRIBUIȚI
sursa foto: larevista.aqpsoluciones.com

Poate ca deciziile pe care le-ai luat pana acum nu au fost cele mai inspirate si astazi te simti parca nefericita, depresiva si tot fara prea multi bani.

Ok, poate nu te simti vinovata, poate inca nu constientizezi impactul deciziilor tale asupra vietii neimplinite pe care o ai azi, insa daca te hotarasti sa devii mai responsabila si sa vezi unde-s greselile si sa incerci sa cauti solutii si nu vinovatii, viata ti se va schimba si vei reusi sa gasesti drumul cel bun.

Un om, pentru a reusi in viata, are nevoie de motivatie, energie si optimism. Dar cum sa treci de la starea ta depresiva si negativista la pozitivism?

Iata cateva sfaturi utile ce te vor ajuta sa fii optimista:

In primul rand, ar trebui sa incerci sa iti schimbi convingerile. Daca tu crezi ca poti un lucru, sau din contra, crezi ca nu poti un lucru, se intampla ca in ambele situatii sa ai dreptate.

Daca vrei sa faci un anumit lucru, dar nu faci nimic pentru asta doar pentru ca te gandesti ca ai putea esua, e clar ca deja ai pierdut chiar inainte de a incerca macar.

Cand vrei ceva, trebuie sa vrei cu adevarat si sa ai convingerea ferma ca tu poti obtine exact ce iti doresti. Daca nu esti convinsa 100% ca poti, intr-adevar, nici nu are rost sa incerci. Fii optimista si increzatoare in tine insati!

Sanatatea fizica este un alt lucru important ce te ajuta sa devii motivata si energica si astfel vei putea mai usor si sa fii optimista, dar si sa realizezi ceea ce-ti propui.

Fii atenta la alimentatie, fa sport, bea multa apa si odiheste-te corespunzator si astfel vei putea fi motivata mult mai usor, iar viata ti se va schimba in bine, evident.

Traieste in acord cu valorile tale. De pilda, daca un loc de munca nu iti aduce satisfactie si nu te simti respectata, mai bine ar fi sa nu faci compromisuri si sa cauti altceva, in acord cu ce simti tu.

Fii optimista si autentica si nu lasa pe nimeni sa-ti impovareze sufletul cu nimic, iar viata ti se va schimba exact asa cum vrei tu.

Sursa articol: personalitatealfa.com

Comentariii