DISTRIBUIȚI

Il placi du adevarat si iti doresti sa-l saruti. Apasat, pasional, intens. Vrei sa-i oferi cel mai fierbinte sarut frantuzesc de care a avut parte pana acum, insa nu esti sigura ca aplici tehnicile corecte? Permite-ne sa-ti venim in ajutor.

Uite de ce tactici trebuie sa tii cont daca vrei sa-l saruti ca o profesionista:

Incepe prin a-i atinge usor buzele cu ale tale. Astfel, vei crea tensiune si il vei face sa-si doreasca sa te simta cat mai repede cu putinta. Foloseste miscari variate, dar relaxate. Apasa-i buzele cu pasiune si pregateste-te astfel de pasul urmator.

E momentul sa incepi sa-i masezi limba cu a ta si sa incingi putin atmosfera. Nu te grabi, savureaza momentul si, daca este prima data cand il saruti, ia lucrurile usor si exploreaza-l.

Daca vrei sa-i dai de inteles ca esti pregatita sa mergi si mai departe, deschide gura putin mai mult si grabeste ritmul. In cazul in care observi ca partenerul nu raspunde acestor “provocari” insa, retrage-te incet si asteapta sa-i vezi reactia.

Tine minte ca un sarut frantuzesc perfect implica miscari senzuale cu limba si ca dorinta de a le face trebuie sa vina din partea ambilor parteneri. In mod ideal, cei doi preiau “stafeta” unul de la altul si se saruta reciproc jucandu-si si provocandu-se.

Mare atentie: nimanui nu-i place ca limba sa-i fie, popular vorbind, “introdusa in gat”. Nu-i atinge omuletul si nu il ineca din prea mult exces de zel :))

Un ultim sfat: nu uita sa respiri. Barbatilor le place sa simta respiratia iubitelor pe buze sau piele si e important ca fiecare sa-si recapete suflul inainte de o noua repriza de sarutari pasionale.

sursa: www.perfecte.ro

Comentariii