DISTRIBUIȚI

Iubirea si ura sunt cele mai puternice conditii emotionale resimtite de fiinta omeneasca, iar ura este mai puternica decat iubirea deoarece ea ruineaza si distruge iubirea.

Trebuie sa cautam dragostea acolo unde suntem, chiar daca asta ne-ar costa ceasuri, zile, saptamani de deceptii si tristeti. Caci in clipa in care pornim in cautarea iubirii si ea porneste in intampinarea noastra. Si ne salveaza. Iubirea nu cere nimic, ea ofera. Iubirea sufera, ei nu-i pare niciodata rau de nimic si nu se razbuna.

12507028_934791389931077_2144278313_n

Iubirea doar iubeste si se ofera pe sine, cu totul. Iubirea nu pretinde nimic. Iubirea nu vrea sa convinga pe nimeni. Si tocmai de aceea, convinge pe toata lumea.

Daca iubirea ta nu naste iubire, daca tu, ca barbat care iubesti, nu te faci iubit, iubirea ta e neputincioasa, iubirea ta e nefericire.

Iubirea nu se daruie decat pe sine. de la sine. Iubirea nu stapaneste si nu vrea sa fie stapanita. Fiindca iubirii ii e de ajuns iubirea.

Iubirea este o inflorire rara. E rara fiindca se poate produce doar atunci cand nu exista frica, niciodata inainte. Aceasta inseamna ca iubirea ii poate aparea doar unei persoane foarte profund spirituale.

Iubirea nu iti cere nimic. Doar iti ofera. Iti ofera viata, iti ofera bucuria de a fi. Iubirea nu pretinde nimic, deoarece nu are nevoie de nimic. Ea exista dincolo de nevoi. Iubirea este libera.

12511743_934791386597744_1916264673_n

Iubirea nu-ti cere socoteala de sarutarile ce ai dat sau nu ai dat altora. Iubirea nu-ti scormoneste trecutul si nu-ti cerceteaza prezentul. Viitorul este nadejdea ei, viitorul este egoismul ei.

Nadejdea cea deznadajduita, mangaierea cea nemangaiata sunt balsamul ei care e tot atat de dulce ca si suferinta, ca si iubirea.

Iubesti, suferi, traiesti: iata troita iubirii!

Comentariii