DISTRIBUIȚI
sursa foto: romaniatv.net

Desi au trecut aproape patru ani de cand Jojo si fostul ei sot, Ionut Grama, au divortat, blonda nu mai vrea sa se marite, ba chiar nici sa nu auda despre asta, chiar daca in momentul de fata are o relatie cu Paul Ipate, de profesie actor.

Actualul iubit al lui Jojo a devenit cunoscut de catre publicul larg in urma unor reclame pentru o companie de telefoanie mobila din Romania.

Chiar daca Paul Ipate si Jojo traiesc o poveste de iubire foarte frumoasa, aceasta nu mai vrea sa se marite si chiar intrebata fiind, la Antena Stars, daca vor face pasul cel mare anul acesta, Jojo a declarat ca nu si nu doar anul acesta, ci nici mai tarziu, motivand ca ii este bine asa cum este acum.

Cei doi indragostiti formeaza un cuplu de un an jumate, iar dupa ce in anul 2009 a avut o casatorie rapida cu un bancher pe nume Catalin Grama, Jojo, se pare, a ramas la fel de discreta cu detaliile si in actuala relatie, asa cum a fost si in privinta fostei casnicii sau a divortului de la acea vreme.

Jojo s-a ferit de scandaluri, motiv pentru care nici detalii picante din fosta casnicie si nici legate de divort, nu au fost aflate, cei doi fosti soti separandu-se in mod legal in anul 2012, la notar, rapid si pe cale amiabila.

Sursa articol: click.ro

Comentariii