DISTRIBUIȚI

Este important sa cunosti cateva lucruri despre persoana cu care poate de la o aventura bazata strict pe sex, vei avea o frumoasa poveste de dragoste.

Ar trebui sa stii daca el te poate vedea ca pe o viitoare iubita sau esti si tu doar una dintre fetele care i-au trecut prin pat. Nu miza pe presupuneri cand vine vorba de acest lucru, caci vei pierde.

Intreaba-l direct, fara nici o retinere. Si tu ar trebui sa-i zici ceea ce iti doresti de la el. Stabiliti ceea ce va doriti unul de la celalalt.

Incearca sa-i adresezi intrebari pentru a-i vedea reactiile in diferite subiecte. Sa te feresti daca este o persoana violenta verbal sau chiar si fizic desi e cam mult de la prima intalnire. Caci mai tarziu poate fi mai rau.

Inainte de a avea o aventura gandeste-te foarte bine daca ai putea trece cu zambetul pe buze, stiind ca barbatul a obtinut ceea ce si-a dorit, iar pe urma nu il vei mai vedea.

Cei care nu au incercat niciodata intimitatea profunda si nici apropierea iubirii reciproce fericite, au pierdut cel mai mare lucru pe care il are viata de daruit.

Comentariii