DISTRIBUIȚI

Artista americană s-a logodit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu miliardarul australian James Parker. Mariah şi-a făcut deja planurile  şi speră că nunta ei să fie cea mai mare din istorie.

După 10 luni de relaţie, timp în care s-au plimbat prin cele mai exotice colţuri ale planetei, Mariah Carey şi James Parker s-au logodit la sfârşitul săptămânii trecute. Miliardarul australian a cerut-o în căsătorie pe cântăreaţă la New York, oferindu-i un inel de logodnă care valorează aproximativ opt milioane de dolari. Mariah, în vârstă de 46 de ani, nu numai că a acceptat pe loc, dar şi-a făcut deja planuri. “Ştia că o va cere de nevastă, dar spera ca acest lucru să se întâmple de Sfântul Valentin. Mariah vrea ca nunta să aibă loc în această vară şi să fie organizată acolo unde s-au îndrăgostit, adică în regiunea mediteraneană”, a povestit, pentru Radar Online, o apropiată a artistei. Mai mult decât atât, Mariah doreşte ca nunta ei să ajungă în cărţile de istorie. “Vrea să aibă cea mai mare şi mai scumpă nuntă făcută vreodată”, a dezvăluit sursa.

Fostul soţ spera că se vor împăca
O altă persoană din anturajul artistei, citată de presa americană, susţine că vestea l-a luat prin surprindere pe fostul soţ al cântăreţei, Nick Cannon, tatăl celor doi copii ai săi. “Nick credea că Mariah a început o relaţie cu James Parker doar pentru a-l face gelos. Întotdeauna a crezut că, în cele din urmă, se va întoarce la el”, susţine sursa. Nick Cannon, cu care Mariah a fost măritată şase ani, până la finalul lui 2014, a ţinut totuşi să îi felicite pe cei doi prin intermediul reţelei Instagram şi să le ureze o căsnicie fericită.

Sursa: ziarulring.ro

Comentariii