DISTRIBUIȚI
sursa foto: jejaktapak.com

Femeie, pentru tine, cea care duci o lupta grea despre care nimeni nu stie. Pentru tine, cea care ai o saptamana dificila si ti se pare ca sunt prea multi nori deasupra ta. Pentru tine, cea care de atatea ori te simti invizibila si nu sti cat mai poti sa o duci asa… Pentru tine, cea care ti-ai pierdut speranta, crezant ca nimic bun nu poti primi. Pentru tine, cea care te invinovatesti mereu pentru tot. Pentru ca nu poti mai mult decat poti.

Pentru tine, femeie, este acest mesaj!

Aminteste-ti ca, de fapt, nu e asa… Hai sa-ti spun cum e: esti nemaipomenita. Esti unica si speciala exact asa cum esti! Nu ma crezi? Gandeste-te numai ca lumea devine mai luminoasa si datorita tie, pentru ca ai potential si ai multe lucruri de facut si ai si timp pentru asta.

Lucrurile minunate de abia de acum incep sa apara in viata ta si asta pentru ca tu poti face fata situatiilor grele prin care treci, doar ai trecut de atatea furtuni pana acum si mereu ai gasit raza aceea de soare, nu?

La fel este si acum. Indiferent cu ce te confrunti, puterea de a merge inainte este chiar acolo, in tine. Misiunea ta in aceasta lume nu e incheiata inca! De unde stiu? Pai daca nu ai mai avea nimic de implinit pe acest pamant, crezi ca ai mai fi acum aici? Nu!

Dar esti si ai de trecut prin toate ca o eroina, ai de implinit un destin si am incredere ca poti face asta!

Femeie, trezeste-te. Mesajul acesta-i pentru tine pentru a-ti aminti ca poti… poti face o lume mai buna si mai fericita si e timpul sa incepi cu cea mai importanta persoana din viata ta, adica sa incepi chiar cu tine! Iubeste-te, pretuieste-te si zambeste mereu, iar soarta iti va zambi inapoi la un moment dat. Ai incredere… poti!

Comentariii