DISTRIBUIȚI

Vedeta a aprins internetul cu ultima ei poza postata pe o retea de socializare!

Mihaela Radulescu pare sa fi gasit elixirul tineretii fara batranete si nu se sfieste sa se mandreasca ori de cate ori are ocazia cu trupul ei de invidiat. Ea a postat o imagine pe Instagram in care apare goala pusca, in piscina.

mihaela_radulescu_15

La cei 46 de ani ai sai, Mihaela Radulescu poate starni invidia chiar si in randul pustoaicelor. Diva, complet lipsita de inhibiţii si in consecinţa si de haine, a postat o imagine de infarct pe Instagram. Complet goala in piscina, Mihaela a reusit sa stranga o multime de like-uri pe Isntagram.
Asa cum era de asteptat, reacţiile fanilor ei nu au intariziat si nu puţini au fost cei care au felicitat-o pentru trupul sexy, dar si pentru curajul de a-l dezvalui.

Felix Baumgartner talking with Mihaela Radulescu during the interview in Bucharest, Romania on October 22nd, 2014.

Mihaela Rădulescu pare să-şi fi găsit fericirea alături de austriacul Felix Baumgartner, vedeta de televiziune şi paraşutistul se înţeleg de minune şi sunt de nedespărţit, petrecând foarte mult timp împreună.

Mihalela și Felix Baumgartner au o relație de mai bine de un an, timp în care s-au afișat împreună de nenumărate ori și nu au ezitat niciodată să apară în ipostaze incitante.

Mihaela-Felix

7

libertatea.ro

Comentariii