DISTRIBUIȚI

Designul unei bai trebuie sa ne duca cu gandul mereu la o oaza de confort complet. Baile sunt din ce in ce mai elegante, mai moderne, mai agreabile si joaca un rol foarte important intr-un camin. Modelele de faianta sunt cele care te ajuta sa obtii armonia pe care o doresti dar si confortul necesar. Culorile, finisajele, dar si elementele decorative fac alegerea sa fie foarte variata. Dar exista si unele modele de faianta pentru baie mereu la moda.

Faianta cu un stil retro este mereu la moda si isi gaseste locul chiar si intr-o baie contemporana. Ornamentele tipice, dar si motivele geometrice, faianta in alb si negru fac din baie o incapere foarte eleganta.

Faianta care seamana cu un tapet, dar si motivele grafice si culorile vii ne duc cu gandul la anii ’50 si ’70. Cea cu motive florale va veni cu un look primavaratic pentru baie. Gresia pentru sol cu un aspect de lemn va face ca sa arate foarte eleganta.

baie-5

Mai puteti miza si pe o faianta cu un aspect 3D care vor conferi baii un aspect unic si atemporal. Aceasta poate sa fie combinata cu materiale de lux si de calitate, cum ar fi piatra naturala de exemplu. Mozaicul este cel care va da baii un aspect mai stralucitor.

Modelele de faianta pentru baie in nuante de pastele sunt si ele mereu la moda. Dar si cele in culori vii. Culoarea violet va improspata mereu spatiul din baie. Dar si accentele de rosu. Modelele de faianta care combina o nuanta rece cu una mai calda sunt si ele in voga. Nuantele opuse vor crea unele contraste foarte frumoase. Baia va deveni foarte eleganta in bej si maro.

Baia decorata cu motive florale si vesele poseda un farmec atemporal. Aceste motive sunt perfecte pentru pentru o baie clasica si pentru o tusa romantica. Bronzul si auriul sunt mereu si ele cea mai buna alegere. Bejul cu motive aurii, verdele fresh, griul inchis, albul si albastrul sunt si vor fi mereu o optiune la moda.

Modelele de faianta cu un efect metalic vin cu un efect electrizant pentru interior. Cele care imita parchetul sau cele mai naturale esente sau teracota sunt cele mai potrivite daca vreti sa pastrati un anumit farmec in baie.

Se pare insa ca modele de faianta incep sa fie din ce in ce mai trendy 😉

Comentariii