DISTRIBUIȚI

Cei care au încercat să explice dragostea de fiecare dată când țineau pe cineva de mână au ratat momentul când acel cineva dorea mai mult decât atât. Și apoi nu și-au dat seama când acesta a plecat. Cei care au îndrăznit să-și construiască relația pe bază de argumente și explicații au uitat cum arată un moment de recunoaștere sau unul de împlinire trăit în doi. Ei pur și simplu au dorit să înțeleagă ceea ce era imposibil de înțeles.

Să încerci să înțelegi de ce ești cu el și nu cu altcineva e o crimă împotriva sentimentului pur al iubirii. Înseamnă că mai mult îți pasă de ce se întâmplă, nu de faptul că se întâmplă. Înseamnă că faci orice altceva, numai nu trăiești dragostea. Nu ești fericită pentru fiecare moment, nu te bucuri de acel sărut sau de acea îmbrățișare, nu mulțumești pentru că există un om care te înțelege și te susține. Atunci ratezi cele mai importante clipe trăite în doi.

Nu încerca să înțelegi iubirea. Pur și simplu fii fericită că iubești și că este reciproc. Nu căuta motive, nu-i pasa celuilalt responsabilitatea unei relații, demonstrând ceea ce contează mult prea puțin. Fii prezentă și caută nebunia unui moment. Implică-te total, de parcă ar fi ultima zi în care iubești și transformă această zi în veșnicie.

 

Trăiește dragostea, trăiește omul de alături.

 

Sursa: superwomen.ro

Comentariii