DISTRIBUIȚI

Dupa cum scrie elitedaily.com si dupa cum afirma si cercetatorii din cadrul Universitatii din Oxford, o femeie cu fundul mare este considerata nu doar mai desteapta, ci chiar mult mai rezistenta impotriva bolilor cronice. Acest fel de femeie are nivelul colesterolului mai scazut si are mai mari sanse de producere a hormonilor ce metabolizeaza zaharul.

Asadar, o femeie care are fundul mai “bombat” este mai scutita de bolile de inima sau de problemele ce au legatura cu diabetul. Iar un alt avantaj al unei astfel de femei este faptul ca bazinul ei lat ii da voie acesteia sa aduca pe lume copii ce pot avea superioare abilitati intelectuale si totodata exista posibilitatea ca acestia sa se maturizeze mai repede.

Pe langa asta, profesorul care a condus acest studiu, Konstantinos Manolopoulos, sustine ca: “Un fund mare favorizeaza, de asemenea, nivelul de leptina din corpul femeii, care este un hormon responsabil pentru reglarea greutatii, si dinopectina, un hormon cu atribut anti-inflamator, de protectie vasculara si antidiabetic”.

Alte studii anterioare au dovedit ca o femeie cu fundul mare ce are solduri late si talia micuta, poate trai mai mult in comparatie cu femeile mai putin dotate in zona posterioara si sa nu uitam ca tot acest gen de femeie este considerata mult mai inteligenta si chiar mai sexy de catre reprezentatii sexului tare.

Aceste studii au fost efectuate pe vreo 16.000 de femei, pana sa se ajunga la aceste concluzii, si au fost luate in vedere doar femei al caror posterior pronuntat este asa de la “mama natura” si nu cele care si-au facut imbunatatiri in acea zona prin alte metode.

Asa ca daca te numeri printre femeile cu fundul mare, ai cu ce te mandri, pentru ca asta nu te face doar mai atragatoare, ci iti ofera si o serie de multe alte avantaje.

Comentariii