DISTRIBUIȚI

Stim ca in lumea asta nu exista nimic perfect si mai ales in ceea ce priveste specia umana, insa fecare tinde spre perfectiune si asta se resimte si in cazul relatiilor amoroase unde vrem ca totul sa fie frumos si de durata.

Si cum in viata fiecarui om vine un moment in care isi doreste intemeierea unei familii, casatoria este, de obicei, primul pas in acest sens.

Dar oare tu, ca femeie, sti ce isi doreste barbatul de langa tine de la viitoarea lui sotie? Te simti pregatita pentru marele pas si apoi pentru a fi o nevasta buna?

Iata cateva calitati pe care o nevasta buna ar trebui sa le aiba pentru a-si face sotul fericit:

– Fii o femeie draguta, calda, pozitiva si mereu prietenoasa si intelegatoare. Simtul umorului si zambetul n-ar trebui sa lipseasca si la fel si un ton placut al vocii si intelegerea, mai cu seama in zilele mai putin bune ale lui.

– Ingrijeste-te. Nu te culca pe urechea ca odata casatorita, gata, ai castigat si nu mai trebuie sa faci nimic pentru a pastra omul iubit langa tine, cu gandul ca te poate iubi oricum ai fi. Unui barbat ii place femeia aranjata si parfumata si daca vrei sa nu-si piarda interesul pentru tine, trebuie sa te ingrijesti zilnic.

– Comunicati, dar nu-l cicali. Niciun barbat nu suporta cicaleala, insa in schimb apreciaza daca ii explici frumos ceea ce ai nevoie si de ce si mai ales daca o faci pe un ton calm. El nu poate ghici ce iti doresti, insa tu poti gasi o metoda prin care sa-i spui frumos ce asteptari ai de la el.

– Ofera-i spatiul de care are nevoie si sprijina-l cand e cazul. Trebuie sa intelegi ca partenerul tau mai are si alte obligatii si pasiuni, nu-l acapara si dovedeste-i ca il intelegi si ca esti acolo pentru el de fiecare data, indiferent ca este vorba de cariera sau alte decizii importante. Incurajeaza-l cand e cazul, lauda-l cand merita si explica-i frumos cand si unde greseste.

– Mentine pasiunea vie. La nevoie apeleaza la gesturi romantice sau tinute sexy si initiaza si tu partidele de amor. Nu lasa ca peste latura sexuala sa se depuna praful uitarii, ci fii activa si jucausa si lasa-ti imaginatia sa zboare.

Daca vrei sa fii o nevasta aproape de perfectiune, atunci e necesar sa sti ca o nevasta buna, ar trebui sa aiba aceste calitati si nu numai.

Comentariii