DISTRIBUIȚI
sursa foto: libertatea.ro

Unele persoane considera ca o relatie la distanta nu poate duce spre casatorie, deoarece oamenii implicati in astfel de relatii, se intalnesc prea rar si neavand experienta traiului impreuna, relatia se poate destrama fie cand ajung sa se cunoasca asa cum sunt de fapt, fie din cauza ca nu ajung sa se cunoasca prea bine fizic sau din punct de vedere al obiceiurilor.

Unii parteneri care au o relatie la distanta, decid sa se mute impreuna in incearcarea de a trece la nivelul urmator si atunci si aici apar o serie de intrebari ce-i pot nelinisti pe cei doi.

Unul din avantajele de a avea o relatie la distanta este comunicarea. Atunci cand nu sunt unul langa altul, iubitii comunica mult pentru a compensa cumva lipsa fizica a partenerului. Insa ce se intampla cand cei doi vor fi impreuna? Va mai fi, oare, comunicarea la fel de buna intre ei?

O alta neliniste ar putea fi ca, odata mutati impreuna, viata sexuala, pasiunea, nu ar mai fi la fel de infocata ca atunci cand partenerii se vad rar si abia au timp sa fie impreuna.

Cand o relatie la distanta se transforma in una de convietuit impreuna, apar si anumite schimbari ce par atunci mai complicate decat pareau cand va vedeati cand si cand. Obiceiurile trebuie adaptate si in functie de cel de langa tine, iar de acum totul se imparte la doi.

O alta intrebare ce ar putea aparea este daca emotia revederii celui drag ar putea disparea odata mutati impreuna. O relatie la distanta mentine dorinta vie, iar dorul si momentele de asteptare parca nu se mai termina, insa cand vezi zi de zi persoana iubita, oare cum va fi?

Probabil nu e usor sa ai o relatie la distanta si nu e usor nici sa iei decizia de a te muta la capatul lumii pentru cel iubit nestiind ce si cum ar putea fi. Insa un lucru e clar: daca iubesti, nu renunti! Nici teama si nici distanta nu pot impiedica o iubire adevarata si chiar daca ai o relatie la distanta momentan, ea poate duce spre casatorie daca amandoi va doriti asta.

Comentariii