DISTRIBUIȚI
sursa foto: infoinsider.ro

Al cui handicap e, oare, mai grav? Al celui ce nu poate merge sau al celui care nu-i pasa?

Creatorul de farse, Mircea Bravo, a scos in evidenta cum unor cetateni, aparent sanatosi, pur si simplu nu le pasa de respectarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Acesta arata cum locul de parcare destinat persoanelor cu handicap este ocupat de cei sanatosi care nu prea stiu ce inseamna respect sau bun-simt.

Clujeanul a incercat sa ajute fiecare om care a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap, insa culmea, nimeni nu a acceptat sa dea o tura si cu scaunul rulant daca tot aveau oamenii probleme cu… ce?! Picioarele nu aveau nimic… deci daca au parcat acolo, probabil stiau ei de ce, nu?

Mircea are 28 de ani si a absolvit Facultatea de Drept, iar prin farsele lui, pe care le posteaza pe internet, reuseste mereu sa faca oamenii sa rada, chiar daca prin ceea ce face risca sa se aleaga cu violente verbale si fizice.

Dupa cum se stie, el nu doreste sa se conformeze normelor sociale, nu vrea sa faca ce crede sau ce face lumea, ci ii place sa fie unic si liber.

Prin acest video postat pe youtube, Mircea, probabil incearca sa transmita lumii ca daca iei un loc de parcare al unei persoane cu dizabilitati, atunci macar sa-I scapi si de acel handicap luandu-l tu. Corect, nu? Iei locul de parcare, ia si handicapul, ca nu stii cand iti mai trebuie…

Comentariii