DISTRIBUIȚI
sursa foto: aktual24.ro

Sigur ai auzit si tu aceasta zicala cliseica precum ca barbatii se tem de femeile puternice, insa chiar asa sa fie oare?

Da, au si barbatii destule temeri, chiar daca se cred ei “sexul tare” si pare ca si in cazul acesta ar fi asa un pic de adevar, ca mno, nu prea iese fum fara foc, nu?

Desi barbatii vor ca femeile puternice si indepedente sa faca parte din viata lor, totusi, la un moment dat acestia mai bine renunta atunci cand simt ca virilitatea le este amenintata, decat sa incerce sa se ridice ei la inaltimea asteptarilor. Iar de aici rezulta ca barbatii, in mod inconstient si oricum nerecunoscut, chiar se tem de femeile puternice si increzatoare care stiu sa obtina exact ceea ce vor.

Cei mai multi barbati cauta in general femei egale cu ei sau chiar inferioare lor pentru a putea face ei regulile jocului si a demonstra in felul acesta ca stiu ei mai multe si ca sunt mai presus. Se intampla asta pentru ca multor barbati le place sa domine, nu sa fie dominati si femeile puternice se dovedesc adesea a fi prea complicate pentru ei.

Putini barbati au curajul sa priveasca femeile frumoase, inteligente si independente ca pe niste provocari si multi sunt aceia care aleg sa renunte pentru ceva mai simplu de obtinut si manevrat.

Barbatii care stau, in shimb, langa femei puternice, au tendinta de a evolua, se simt motivati sa fie mai buni in tot ce fac si au parte de sustinere in acest sens. Doar nu degeaba se si spune ca in spatele succesului unui barbat, mereu se afla o femeie puternica, nu?

Barbatii se tem de femeile puternice atunci cand ei nu reusesc sa le inteleaga si cand ele devin prea “complicate” pentru mediocritatea in care unii prefera sa traiasca. Poate ca orgoliul unor barbati este cel care isi spune cuvantul intr-o relatie si nu iubirea sau dorinta de evolutie impreuna cu partenera, iar ambitia unor femei puternice ii sperie pe unii in loc sa-i antreneze.

Comentariii