DISTRIBUIȚI
sursa foto: click.ro

Exista anumite obiceiuri alimentare nesanatoase care de cele mai multe ori ne fac sa mancam prea mult si astfel si starea de sanatate si aspectul fizic au de suferit.

Uneori si dupa ce mancam destul de mult, putem avea senzatia ca nu ne-am saturat, iar acest lucru se datoreaza unor obiceiuri alimentare nesanatoase.

Alimemtele care contin zahar si grasimi ne fac, de multe ori, sa mancam mai mult decat avem nevoie, mai ales simtim ca vrem sa le mancam tot mai mult daca organismul nu este obisnuit cu alimente sarace in fibre, proteine si lipide.

Aceste alimente care ne fac sa mancam mai mult, nu sunt neaparat de tip fast food sau junk food, ci foamea necontroloata poate sa apara si daca avem alte obiceiuri alimentare nesanatoase cum sunt:

– Untul de arahide
– Chipsurile
– Popcornul
– Cartofii prajiti
– Mezelurile
– Biscuitii sarati
– Nucile sau alunele prajite si sarate.

Toate acestea, impreuna cu un program haotic de masa, intra in categoria de obiceiuri alimentare nesanatoase si ar trebui evitate daca ne dorim un stil de viata sanatos si un corp frumos.

Cu totii poate avem unele din aceste obiceiuri alimentare nesanatoase, insa partea buna este ca stilul de viata se poate cultiva cu un pic de vointa si perseverenta.

Comentariii