DISTRIBUIȚI

Parul subtire, moale, rar si fara volum este adesea o povara. Spalarea parului cu un sampon pentru volum nu prea ajuta de cele mai multe ori. A doua zi parul devine plat ca o coala de hartie.

Iti prezentam 3 metode eficiente pentru a da volum parului subtire si moale:
1. Aranjeaza-ti parul cu ajutorul urmatoarelor ustensile : perie circulara, fohen cu jet de aer cald si rece, fixativ.

Piaptana parul umed si usuca fiecare suvita cu ajutorul unui fohen si al unei perii circulare. Foloseste jetul de aer al fohenului la capacitate maxima si, in acelasi timp, pulverizeaza fixativ. Fixeaza coafura prin schimbarea jetului de aer cald cu cel rece.

2. Onduleaza-ti parul
O metoda excelenta pentru a da parului mai mult volum este ondularea lui cu ajutorul bigudiurilor mari si rotunde. Ia suvite subtiri de par din crestet, umezeste-le usor, da-le cu spuma si rasuceste-le pe bigudiuri. Vei obtine astfel un volum natural.

3. Procedura Boost UP
Metodele prezentate mai sus au ca dezavantaj efectul de scurta durata. Tehnica Boost Up ofera parului un volum care se pastreaza pentru o perioada de pana la 6 luni.

La inceputul acestei proceduri se aplica continutul special numit Boost Up numai pe radacinile parului, fara a atinge scalpul, iar nivelul de volum poate fi ales impreuna cu stilistul – natural, vizibil sau „coama leului”. Compozitia nu contine componenti daunatori, ci este foarte hranitoare. Dupa procedura ai posibilitatea de a-ti coafa parul doar uscandu-l cu föhn-ul, iar rezistenta hair stylingului creste.

Salonul Beauty Play este cel care a adus in premiera in Romania tehnica Boost Up, o tehnica inovatoare din Rusia. Salonul de infrumusetare Beauty Play din Bucuresti este singurul salon din Romania unde poti beneficia de aceasta procedura de a da volum parului.
Procedura Boost UP pentru un par cu volum care dureaza pana la 6 luni costa 450 RON.

Tu la ce trucuri apelezi pentru a da volum parului?

Comentariii