DISTRIBUIȚI

Orice femeie viseaza la o garderoba cu cat mai multe haine pentru toate sezoanele anului.
Acum ca tot a venit sezonul rece, paltonul este un articol vestimentar care poate fi asortat la orice, dar trebuie sa stim sa il alegem pe cel potrivit.

12218208_906202582789958_1629434544_o
Exista diferite modeluri de paltoane potrivite acestui sezon cu imprimeuri, foarte colorate, cu franjuri, fara maneci, asemenea pelerinelor, de blana … Alegerea este una extinsa si iti poti gasi stilul propriu fara nici o problema. Blana in diferite culori este importanta pentru moda din ziua de astazi, intr-u-cat majoritatea femeilor si-ar dori un astfel de element in propria garderoba care i-ar oferi un alt statut.
Paltoanele cu diverse imprimeuri, leopard, pantera, vor avea mereu intaietate, dar trebuie sa stim sa le asortam.

12233055_906202576123292_1636485078_n
Culorile tipatoare ne ajuta sa ne aratam cata inspiratie avem si cat de minunate putem fi si cat de bine de reprezinta anumite culori, roz pastelat, rosu, galben, albastru, portocaliu, reusind sa atraga privirile celor din jur, caracterizandu-ne si starea de spirit. Franjurile se poarta tot mai mult atat la diferite accesorii, genti, cercei cat si la haine, bluze, fuste si bineinteles paltoane cu franjuri care denota o doza de romantism si ne prezinta ca si cum am pluti usor pe toata suprafata acestuia.
Un palton fara maneca denota indrazneala, originalitate si totodata creativitate.
Depinde de la persoana la persoana cat de util ii poate fi si de locul in care ne facem aparitia cu o astfel de creatie. Pelerinele pot tine foarte bine si locul gecilor in perioada rece, fiind accesibile si in diferite culori si materiale, tricotaj,lana,blana, mov, rosu.
Fiecare dintre noi poate fi extrem de usor in pas cu moda, la inaltime si isi poate crea propriul look cu aceasta multitudine a posibilitatilor existente, avand un aer de eleganta si stil.
Alegerea iti apartine!

Comentariii