DISTRIBUIȚI

Piept de pui in sos curry
Ingrediente necesare:

– 2 bucati medii de piept de pui
– 300 ml de lapte cocos
– 250 ml de supa pui
– 5 catei de usturoi
– 2 cepe
– 3 lingurite de curry
– 3 linguri de sos soia
– 2 linguri de zahar brun
– 2 limetta.

Mod de preparare:

Pentru inceput spalam pieptul de pui, dupa care il taiem in cubulete de marime potrivita si il rumenim putin intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Ceapa trebuie si ea curatata impreuna cu usturoiul si taiate feliute. Odata ce au fost taiate le tragem in tigaie 2-3 minute, apoi adaugam curry si mai lasam 2 minute
pe foc. Dupa ce am luat ultimele ingrediente de pe foc adaugam supa de pui, sosul de soia si laptele de cocos. Amestecam putin, iar apoi adaugam bucatile de piept de pui impreuna cu zaharul brun si zeama de la cele doua limetta. Lasam compozitia la foc 20 de minute pana cand devine cremoasa. Se poate combina
cu paste sau cu orez, depinde de preferinte.

Pofta buna, sa aveti!

Comentariii