DISTRIBUIȚI

Ingrediente:
Un pachet foi de placinta din comert sau foi facute in casa
Pentru aluat :
-o canita de apa calda
-jumatate de cana cu ulei
-un pic de sare
-faina cat cuprinde pentru a iesi un aluat bun de intins foile
-800 g carne tocata( de care dorim)
-3 cepe
-4 oua
-putin lapte
-sare, piper, condimente dupa gust.

Mod de preparare:
Se calesc carnea si cepele, apoi se amesteca cu sarea, piperul si restul condimentelor.
Dupa ce se raceste adaugati 2 oua. Daca foaia este facuta in casa, se aseaza o foaie de
placinta in tava unsa foarte bine cu ulei, apoi se asterne umplutura.
Se aseaza a doua foaie, se inteapa cu furculita, se unge cu ou amestecat cu putin lapte
si se da la cuptorul incins. Daca utilizezi foi din comert puneti cate 2-3 foi unse cu
ulei intre ele atat ca baza cat si deasupra.

A doua modalitate este sa faceti placinta rulou.
Asezati pe o foaie de placinta compozitie si rulati, continuati pana terminati foile si compozitia.
Se ung cu ou amestecat cu putin lapte si se cresteaza cu cutitul usor din loc in loc sa delimitati
bucatile.

12283197_911792928897590_1375732349_n

Puteti sa o serviti dupa gust: fie calda, fie rece.

Pofta buna sa aveti!

Comentariii