DISTRIBUIȚI

Chiar daca nu iti vine sa crezi, orgasmele multiple chiar sunt posibile. Pare ireal daca nu ai trait inca aceasta experienta, insa ele exista cu adevarat, iar senzatia pe care ti-o ofera este una incredibila si excitanta.

Iata mai jos cateva pozitii care te vor ajuta sa ajungi rapid la orgasmul multiplu:

1. Calaretul

Aceasta pozitie este perfecta pentru cele care vor sa detina controlul in pat. Penetrarea se face adanc, iar frecarea clitorisului este una profunda. De asemenea, in aceasta pozitie partenerul rezista mai mult, asa ca te vei putea distra in voie pana ajungi la extazul mult visat.

Spune-mi care este pozitia ta sexuala preferata, ca sa-ti spun cine esti

2. Misionarul

Una dintre cele mai banale pozitii sexuale poate produce satisfactie maxima. Astfel, daca vrei sa experimentezi orgasmul multiplu, incearca aceasta pozitie, deoarece stimuleaza foarte bine zona ta cea mai sensibila.

3. Pe scaun

Chiar daca nu este una dintre cele mai comode pozitii, sexul pe scaun iti poate oferi un orgasm multiplu exploziv. Asaza-te pe un scaun, in timp ce iubitul tau sta in genunchi in fata ta. Departeaza picioarele, sprijina-le pe umerii partenerului si lasa-l sa te penetreze si sa conduca jocul.

Pozitia in care stai il ajuta pe partener sa-ti stimuleze punctul G mult mai bine decat in alte pozitii. Este bine sa stii ca reusita unui orgasm multiplu depinde intr-o masura destul de mare de inaltimea partenerului tau si de inaltimea scaunului.

4. Pozitia fluture

Asaza-te pe marginea patului si tine talpile lipite de podea si lasa-ti posteriorul sa cada usor pe margine. Iubitul tau va sta in picioare in genunchi intre membrele tale. Aceasta pozitie este una perfecta pentru orgasmul multiplu, caci penetrarea este foarte profunda.

5. Cu picioarele pe umerii lui

El se asaza in fata ta in genunchi, iar tu stai intinsa pe spate cu picioarele desfacute larg, pe umerii lui. Daca vrei ca penetrarea sa fie cat mai intensa si sa ajungi mai repede la orgasmul multiplu, atunci pune-ti o perna sub fund. Ca sa iti stimuleze clitorisul, apropie-te cat mai mult de el.

6. Doggy Style

Doggy style este una dintre cele mai eficiente pozitii pentru experimentarea orgasmului multiplu. Pentru aceasta pozitie poti sta fie pe marginea patului, iar partenerul sta in picioare si te penetreaza, fie jos, pe o patura, iar partenerul sta in genunchi. Tu poti sta cu picioarele departate sau apropiate in ambele situatii. Indiferent ce pozitie alegi, orgasmele vor fi explozive si de neuitat.

 

Comentariii