DISTRIBUIȚI

Pana pe 01.08.2016, te invitam sa vii cu pokemonii prinsi in unul din magazinele fizice BikeXCS din Bucuresti, ca sa te bucuri de reduceri substantiale la biciclete, piese si echipamente. Hai alaturi de noi sa ne bucuram impreuna de jocul momentului!

Cel mai rar pokemon prins iti ofera reducere la orice produs din stoc!

Consulta tabelul de aici https://www.bikexcs.ro/pokemon-go si vezi in ce categorie de reduceri se afla pokemonul tau.

Promotia se supune Regulamentului general pentru campanii, promotii, reduceri si vouchere: http://blog.bikexcs.ro/2015/03/13/regulament-general-pentru-campanii-de-reduceri-si-promotii/

Reducerea se aplica pentru un singur pokemon si nu pentru mai multi. Mai multi pokemoni nu aduc o reducere mai mare.

Ce este Pokemon Go

Pokemon Go este un joc video lansat pe 6 iulie 2016 de catre Nintendo. Fiind conceput special pentru telefoanele smartphone, Pokemon GO se bazeaza pe o tehnologie care integreaza elemente virtuale in lumea reala. Jucatorul foloseste GPS-ul din telefonul sau pentru a gasi diversi pokemoni virtuali pe o harta din lumea reala.

Fata de alte jocuri video, unde trebuie sa stai in fata unui calculator, Pokemon Go te obliga sa vizitezi fizic locatii in care sunt plasati intamplator pokemoni. Pokemon Go este conceput sa te scoata din casa, sa socializezi cu alti jucatori si sa te mentii in forma.

BikeXCS incurajeaza miscarea si viata sanatoasa! Te asteptam!

Ne gasesti aici:

Magazin Online: https://www.bikexcs.ro/

Facebook : https://www.facebook.com/BikeXCS/

Magazine fizice BikeXCS:

  • Lacul Tei 126-128, sector 2, Bucuresti
  • Baba Novac 11a, sector 3, Bucuresti

Comentariii