DISTRIBUIȚI
lentile de contact

La achizitionarea oricarui pachet de lentile de contact lunare AIR OPTIX, primesti Cadou solutia de intretinere OPTI-FREE RepleniSH.

Conga---Campanie-Air-Optix- -Opti-Free-Replenish-CADOU---banner-FB

Valabilitate promotie: 03 -30 august 2016.

Achizitioneaza oricare 2 cutii de lentile de contact ACUVUE si primesti cadou o sticla Aladdin.

Conga - Campanie Campanie cadou Johnson - banner derulabil - 21_07_2016
Valabilitate promotie: 01 -30 august 2016.

La 1 cutie de Biotrue ONEday, primesti Cadou 10 lentile! La 1 cutie de SoftLens Daily Disposable, primesti Cadou 5 lentile!

Conga---banner-Bausch---banner-derulabilValabilitate promotie: pana pe 31 august 2016.

Cumpara orice pereche de lentile colorate Adore si primesti cadou o cutie de depozitare a lentilelor cu oglinda si penseta!

Adore-conga-577x215Valabilitate promotie: pana pe 31 august 2016.

Comandand lentile de contact online prin Conga.ro beneficiezi de:

Stoc permanent disponibil. Stocul de produse este mereu actualizat, avand in permanenta un necesar minim de produse pentru a indeplini nevoile clientilor si a asigura un termen de livrare cat mai scurt.

Produse 100% originale. Pe Conga.ro vei gasi doar produse autentice, achizitionate de la cele mai mari companii de lentile de contact sau de la furnizorii oficiali ai acestora.

Livrare rapida oriunde in tara. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificata de tine in formularul de comanda si confirmata ulterior prin telefon sau e-mail de catre unul din consultantii Conga.

Incredere garantata de OPTIblu. Increderea garanta de OPTIblu recomanda site-ul Conga.ro si il pozitioneaza pe un loc fruntas fata de principalii competitori.

Sfaturi medicale specializate. Ai posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de produsele pe care doresti sa le cumperi.

Ne gasesti aici:

Magazin online: http://www.conga.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Conga.Romania

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyRLwydNmebvM8gqSr8JN_Q/

Comentariii