DISTRIBUIȚI

Purtarea ochelarilor de vedere poate fi de multe ori inconfortabilă. Vara, în special, trebuie să ai cu tine mereu două perechi de ochelari : de vedere și de soare.  Din fericire, s-a găsit o soluție la această problemă – lentilele fotocromatice.

Cuvântul „fotocromic” provine din două cuvinte grecești „photos”, care înseamnă lumină și „chroma”, care inseamnă culoare. Prin urmare, fotocromic înseamnă pur și simplu ceva care își schimbă culoarea ca răspuns la lumină.

Astfel, lentilele fotocromice sunt lentile de ochelari care sunt transparente în interior și care se colorează automat atunci când sunt expuse la lumina soarelui. De aceea, un alt termen utilizat pentru acestea este „lentile reactive la lumină”. Este o tehnologie cool, nu-i așa?

lentile fotocromatice hoya

Avantajele lentilelor fotocromice:

  • Lentilele fotocromice vor furniza cantitatea corectă de protecție pentru diferite condiții de lumină pe care le întâmpinați.
  • Își modifică intensitatea fără să sesizați, fie că sunteți poziționați direct în lumina soarelui, sau la umbră.
  • Sănătate oculară: lentilele fotocromice absorb 100% radiațiile UV, care altfel pot provoca probleme serioase ale ochilor.
  • Costuri reduse și comoditate – cumpărați o singură pereche de ochelari cu scop dublu, care pot oferi viziune atât în interior, cât și în aer liber, fie că vă bucurați de relaxare pe o plajă sau pe pârtiile de schi.
  • Tratamentul fotocromic este compatibil cu alte tratamente: hidrofob și antistatic, antireflexie.
  • Lentile fotocromice standard nu functionează foarte bine în interiorul unei mașini din cauza parbrizului care blochează razele UV ce sunt necesare pentru a activa procesul chimic care face ca lentila să se întunece, însă există și lentile fotocromice speciale, care combină atât tehnologia fotocromică, cât și polarizarea, precum lentilele fotocromatice Hoya DriveWear.

Descopera Hoya Sensity!

Lentilele Hoya Sensity sunt cea mai recentă inovație în domeniul lentilelor fotocromice și oferă performanțe de neegalat și un confort remarcabil pentru utilizator. Lentilele fotocromice Sensity duc termenul de fotocromatic la un alt nivel prin tehnologia Stabilight – performanță constantă indiferent de climat sau sezon și tehnologia Hoya Photochromic Precision – proces spin coating de o precizie microscopică adaptat producției freeform, asigurând astfel o distribuție uniformă a moleculelor pe întreaga suprafață a lentilelor; rezultatul fiind calitatea optică și durabilitatea excepțională.

Sunt disponibile în trei variante de culoare : Bronze Brown, Silver Grey și Emerald Green. Adaptate la noile tendințe, asigură contrast excelent și reducerea efectului de strălucire.

Lentilele Hoya Sensity

Pentru a te convinge de performanța lentilelor Sensity, urmăreşte acest videoclip :

Achiziționați până pe 31 mai 2016 o pereche de lentile Sensity din magazinele partenere HOYA și veți beneficia de reduceri la lentilele de stoc Sensity: HILUX 1.6 SENSITY GREEN Hi-Vision LongLife RX; HILUX 1.5 SENSITY GREEN Hi-Vision LongLife RX; HILUX 1.6 SENSITY BROWN/GREY Hi-Vision LongLife QSP; HILUX 1.5 SENSITY BROWN/GREY Hi-Vision LongLife QSP;HILUX 1.5 SENSITY BROWN/GREY Super Hi-Vision QSP.

Lentilele fotocromice sunt o modalitate foarte bună de a vă proteja ochii în orice condiții de lumină, vă oferă comoditate și v-ar putea ajuta să reduceți costurile. Rămâne să cântăriți beneficiile și dezavantajele și să decideți dacă lentilele fotocromice se potrivesc stilului dvs. de viață. Nu ezitați să contactați un medic oftalmolog dacă aveți nevoie de informații sau sfaturi.

Comentariii