DISTRIBUIȚI

Dragostea este oarba, iar iubitii nu pot sa vada micile nebunii pe care le fac. Este nevoie de un singur moment pentru a crea dragostea oarba, dar iubirea adevarata are nevoie de timp. Dragostea adevarata este credinta oarba, umilinta fara preget, supunere desavarsita, incredere si daruire impotriva ta insuti, impotriva lumii intregi. Dragostea inseamna sa iti dai inima si sufletul intreg celui care ti le va zdrobi.

De multe ori dupa ce am fost raniti in dragoste zicem ca vom gandi de 7 ori inainte de a ne arunca cu capul inainte…insa cand e sa il intalnim si sa simtim fluturasi in stomac, nu poti face nimic sa nu se intample acest lucru. Este important sa cunoastem persoana de langa noi inainte de a forma o relatie. Nu azi il cunoastem si maine deja suntem intr-o relatie, caci din inima mare care o ai plina de fericire si incantare s-ar putea sa ramai dezamagita mai tarziu si sa suferi.
12358197_918873918189491_147710248_n

Niciodata sa nu-ti asumi tu problemele lui. Fii alaturi de el, vorbeste cu el, da-i un sfat cand e cazul,
dar lasa-l sa se descurce, caci e barbat. Sa nu faci greseala de a intretine un barbat. E adevarat ca poti
sa iti pierzi locul de munca, dar daca s-a intamplat sa-si caute imediat alt loc unde sa lucreze. Trebuie
sa fim independenti, sa stim sa ne castigam existenta. Independenti chiar si atunci cand iti zice ca esti
viata lui…serios? si daca pui punct ce se va intampla? e doar o obisnuinta si dragoste cu forta nu se poate.

Nu permite fostei prietene sa isi faca aparitia in cuplul vostru…ce a fost, a fost, ramane in trecut…ce este traim….ce va fi vom vedea.
12348562_918873921522824_576028288_n

Un barbat care te iubeste te scoate in lume sa te vada toti prietenii din cercul lui si nu numai, nu te va tine ca un secret de care nimeni sa nu stie din partea lui, nici familia, nici prietenii, decat cei din anturajul tau, bineinteles ca nu te santajeaza cu nimic chiar daca stie lucruri impartasite doar lui si ar trebui sa se regaseasca oriunde atata timp cat este in preajma ta. Sa nu treci cu vederea peste promisiunile facute in van, vorbele sunt usor de zis, caci nu te doare gura sa vorbesti, dar faptele? ele sunt cele care conteaza.

Daca simti ca nu este ceea ce trebuie, ceea ce ti-ai dori si mai ales exista problemele de mai sus, atunci nu
mai pierde timpul inutil…nu se merita, tu si sufletul tau sunteti mai importante!

Comentariii