DISTRIBUIȚI

Daca nu va puteti simti impacat atunci cand sunteti singur, veti cauta o relatie pentru a va acoperi sentimentul de disconfort.

Puteti fi sigur ca aceasta forma de disconfort va aparea
intr-o forma sau alta in relatie si ca va veti considera probabil partenerul raspunzator pentru acest lucru.

In ziua de astazi din ce in ce mai multe cupluri se formeaza pe internet, insa pierd din vedere ca in spatele persoanei virtuale se poate afla o alta persoana, chiar si de acelasi sex si ca nu trebuie sa fim naivi, sa credem tot ceea ce ni se spune.

12483786_931516026925280_774995624_n

De asemenea odata ce ne-am intalnit credem ca putem trece deja la partea sexuala, caci in scris suntem dezinvolti si vorbim deschis despre orice. Virtual, trecem repede peste multe etape ale cunoasterii pe care o putem avea atunci cand ne petrecem timpul alaturi de persoana draga prin plimbari, jocuri, glume, fel de fel de iesiri, ii vedem reactiile, comportamentul si il cunoastem
exact asa cum este el in realitate fara perdea. Este adevarat ca multi nu sunt timizi online si ca se comunica mult mai simplu si comod, dar ce facem cand are loc intalnirea vizuala? Rosim?

Ne uitam cuvintele? Ne gandim deja la sex si se incheie relatia?

Asigura-te ca tu ai asteptari realiste, nu te lasa condusa de dulcegarii si vorbe frumoase. Nu te lasa manipulata, chiar daca esti o persoana vulnerabila emotional. Incearca sa fii cat mai discreta pana cand vezi ce fel de persoana este si fii atenta la vorbele care ti le zice. Totul se poate modifica cu fel de fel de programe, asa ca ai grija!

Insa sunt si cupluri care s-au cunoscut prin intermediul internetului si au ramas impreuna si sunt fericiti si astazi, insa totul depinde de la caz la caz, de la persoana la persoana.

Comentariii