DISTRIBUIȚI

Rihanna, „prințesa pop/ rhytm & blues”, va concerta în premieră în România, pe 14 august, în Piața Constituției din București, au anunțat organizatorii evenimentului – Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment -, marți, într-o conferință de presă.

Rihanna va prezenta la București noul său album „Anti”, o producție 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi nici mega hiturile „Umbrella”, „Rude Boy”, „Four Five”, „Second” și „We Found Love”.

Mihai Morar, prezentator Radio Zu, a confirmat, în cadrul conferinței de presă, prezența artistei în România și a prefațat și prima ediție a unui nou festival, Zutopia Music Festival, care va avea loc tot în Piața Constituției, în perioada 15 — 17 august.

„Astăzi este ziua în care practic se confirmă prezența Rihannei în România. De astăzi știm data exactă a concertului — 14 august, locația — Piața Constituției, și cred că vizita, concertul celui mai mare artist anunțat până acum în România, în 2016, este o ocazie bună de a pune în practică o idee pe care o avem de ceva vreme, o discutăm, acum e ocazia de a organiza prima ediție a Zutopia Music Festival, de aceea vorbim despre 15 august, despre Steve Aoki, un DJ fenomen al momentului în lume, unul dintre primii DJ ai planetei, și el va vizita România pentru prima oară, iar apoi, pe 17 august, despre concertul SIA, tot în Piața Constituției”, a precizat Mihai Morar.

El a spus că festivalul nu va fi unul exclusiv de muzică electronică, ci va fi „o sărbătoare a bucuriei, a tuturor genurilor muzicale”.

În festival vor mai fi prezenți artista daneză de origine română Fallulah, pe numele adevărat Maria Apetri, o artistă din zona indie-pop — OH Land, și artista belgiană Selah Sue, potrivit organizatorilor.

Morar a precizat că, pe lângă artiștii anunțați, în festival vor mai fi aduși și alți invitați din străinătate, dar și artiști români. „Cu siguranță avem în piața muzicală din România foarte mulți artiști care pot să stea pe afișul unui astfel de festival”, a spus Morar.

Valentin Vasiloiu, director executiv Eventim, a anunțat că pentru evenimentele care vor avea loc în perioada 14 — 17 august în Piața Constituției vor exista trei tipuri de bilete — în picioare, în zonele Diamond, Golden și Normal Circle, precum și bilete cu loc pe scaun, în zona tribunelor VIP.

„Ca o noutate pentru acest eveniment, în afară de bilete pe zile vom avea și un abonament disponibil pe fiecare categorie, iar abonamentele sunt la un preț foarte bun, probabil vor fi prima opțiune a cumpărătorilor”, a precizat Vasiloiu.

Potrivit acestuia, pentru concertul Rihanna vor exista două categorii de bilete promoționale, Early Bird 1 și Early Bird 2. Astfel, biletele vor putea fi achiziționate la următoarele prețuri: : Early Bird 1 — 151,20 lei, Early Bird 2 — 172,80 lei, Acces General — 194,40 lei, Golden — 464,40 lei, Diamond — 572,40 lei și Tribune VIP — 648 lei.

Pentru concertul Steve Aoki prețurile sunt: Early Bird 1 — 54 lei, Acces General — 86,4 lei, Golden Circle — 140,4 lei, Diamond Circle — 172,8 lei și Tribune VIP — 270 lei.

La concertul Sia prețurile biletelor sunt: Early Bird 1 — 145,8 lei, Acces General — 172,8 lei, Golden Circle — 270 lei, Diamond Circle — 410,4 lei și Tribune VIP — 486 lei.

Pentru cei care vor să meargă și la concertul Rihannei, și la cele din cadrul Zutopia Festival, există abonamente pe trei zile la prețurile: Early Bird 1 — 210,6 lei, Acces General — 270 lei, Golden Circle — 518,4 lei, Diamond Circle — 702 lei și Tribune VIP — 712,8 lei.

Biletele sunt puse în vânzare de marți, de la ora 16,00, prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Sursa: AGERPRES

Comentariii