DISTRIBUIȚI

Sa-i iei sau nu flori unei fete pe care o placi? Cand este momentul potrivit? Cum va interpreta acest gest? Acestea sunt dilemele multor barbati.
Se spune ca florile sunt cel mai simplu mod de a ajunge la inima unei femei. Poate „a ajunge la inima unei femei” este prea mult spus dar, cu siguranta, vei reusi sa ii aduci un zambet pe chip.

In cele ce urmeaza iti prezentam un mini-ghid care sa te ajute cu dilemele legate de oferirea unui buchet de flori.

Ce sa NU faci :

– Nu-i cumpara flori la prima intalnire, decat daca stii sigur ca este o fire foarte romantica. O singura floare este de ajuns, in acest caz. Alege o floare de sezon si evita trandafirul. Este bine sa existe putin mister la inceputul relatiei.
– Evita buchetele de flori siropoase sau kitch. Un buchet urias de trandafiri rosii este deja un cliseu, iar un buchet de flori realizat de un necunoscator al domeniului este o alegere si mai proasta. Opteaza pentru un buchet de flori realizat de experti floristi, alege combinatii suprinzatoare de culori si flori, in functie de preferintele ei si de simbolismul florilor si culorilor.
– Nu oferi niciodata flori artificiale. Sunt de foarte prost gust.
– Florile se ofera cu cozile in jos si fara ambalajul in care le-am cumparat.

Ce sa faci:

– Ofera-i flori fara sa fie vreo ocazie speciala. Nu se va astepta si bucuria va fi mult mai mare decat atunci cand primeste flori de ziua ei sau de Valentines Day. Ii poti face o mare supriza trimitand prin curier un buchet de flori la ea acasa sau la serviciu. Florariile online ofera astfel de servicii.
– Nu ignora importanta unui bilet sau a unei felicitari care acompaniaza un buchet de flori – este un detaliu important al cadoului.
– Adesea florile vorbesc de la sine. De aceea, este important sa cunosti semnificatia florilor.

Trandafirul semnifica in general „Te iubesc”. Il daruiesti persoanei dragi atunci cand vrei sa iti declari dragostea sau cand vrei sa ii reamintesti cat de mult o iubesti. Orhideea, in general, este un semn de apreciere a frumusetii. Bujorul transmite seninatate, rusine, timiditate, sfiala.

Barbatii din ziua de azi isi aduc aminte rar sa ofere cate-o floare femeilor importante din viata lor, iar unii considera acest lucru un cliseu, un gest lipsit de semnificatie. Unii barbati considera ca femeile isi doresc mai degraba bijuterii scumpe, rochii si pantofi de firma, decat un buchet de flori. Ei bine, trebuie sa stii ca romantismul este apreciat de majoritatea femeilor. Traim intr-o lume moderna agitata, materialista, iar romantismul este ca o gura de aer proaspat pentru multe dintre noi.

Comentariii