DISTRIBUIȚI

Ingrediente:

– 4 cartofi
– 2 bucati de piept de pui
– 2 bucati de sfecla rosie
– 2 rodii
– 3 linguri de nuci macinate
– 300 de grame maioneza
– un varf de sare si piper
– ulei.

Mod de preparare:
Carnea se spala bine, se taie cubulete si oapoi o caliti in ulei. Cand se rumeneste , adaugati putina sare si piper.
Intre timp desfaceti rodia si adunati bobitzele intr-o farfurie. Cartofii si sfecla se fierb, se curata si se racoresc
bine. Sfecla se da prin razatoarea medie, adaugati nucile macinate si o jumate de lingurita de sare, amestecati
bine. Puneti in mijlocul unei farfurii un pahar si in jurul lui aranjati cartofii dati prin razatoare si ungem cu
maioneza. Carnea se aseaza peste cartofi. Apoi puneti amestecul de sfecla si nuci, nivelati bine si dati forma rotunda.
Ungeti cu maioneza, apoi presarati bobite de rodie pe toata suprafata. din mijlocul parfuriei scoatem paharul si putem
pune putina verdeata sau salata.

Sa aveti pofta!

Comentariii